Nasıl Bir Grup Olsun

kulübü sana bıraksak yarın leşini teslim edersin

allahın vizyonsuzu

edit: parfon kardeşim haddimi aşmış olabirilim

Yok darılmadım kardeşim.Bunu dediğimde her zaman kızıyorlar ama ben seneye 4.yıldızı kaptırmak istemiyorum yav.Bunu bir türlü anlatamadım.Neyse daha yazmayacağım bu konu hakkında.

Nasıl mantık bu ya, katılalım deyip yırtınırken dediğin şeye bak.

Ben sezonu erken açmamak için istiyordum 2.liği.Muhtemelen 3.olsaydık da elemeyi geçerdik yine kalırdık zaten.

Yok darılmadım kardeşim.Bunu dediğimde her zaman kızıyorlar ama ben seneye 4.yıldızı kaptırmak istemiyorum yav.Bunu bir türlü anlatamadım.Neyse daha yazmayacağım bu konu hakkında.

kanka öyle bir gsaray hayal ediyorum ki

çarşamba günü barca deplasmanında berabere kalıp pzt günü karabük deplasmanından 3 puanla dönen bi gsaray

ANLATABİLDİM Mİ

kanka öyle bir gsaray hayal ediyorum ki

çarşamba günü barca deplasmanında berabere kalıp pzt günü karabük deplasmanından 3 puanla dönen bi gsaray

ANLATABİLDİM Mİ

Umarım olur Beratcım.Niyetim sizi sinir etmek değil.Fener sadece lige odaklanmışken zorlanacağımızı tahmin ediyorum sadece.

Realli juveli grupta gangbang yapmış takımız, İtalyan İspanyol İngiliz hiç fark etmez

Selam Beyler. Ben İnfantino. Konuyla ilgili beyanlarımı iletmek üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Kuralar ayarlandı. Galatasaray'ın grubu: Chelsea - Manchester City - Galatasaray - Salzburg. Birkaç ay sonra göstermelik olarak kuraları çekeceğiz. Görüşmek üzere, öptüm kib bb.

Selam Beyler. Ben İnfantino. Konuyla ilgili beyanlarımı iletmek üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Kuralar ayarlandı. Galatasaray'ın grubu: Chelsea - Manchester City - Galatasaray - Salzburg. Birkaç ay sonra göstermelik olarak kuraları çekeceğiz. Görüşmek üzere, öptüm kib bb.

aga senin kafana şezlong mu düştü

ne içtiysen aynısından istiyorum :D aynı ülke takımları aynı grupta olamıyor ki

ne içtiysen aynısından istiyorum :D aynı ülke takımları aynı grupta olamıyor ki

Az önce başkan Platini ile görüştüm. Manchester bölgesinin referandumla Rusya'ya bağlanması ihtimali güçlü oldugu için Manchester City seneye Rusya Liginde mücadele edecek. Saygılar, infantino.

Ülke Puanı Platfomu ‏@beylerulkepuani 3 sa.

1.Torba Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal (eleme), Porto (eleme).

2.Torba Schalke 04, Dortmund, Paris SG, Juventus, Shakhtar, Basel, Zenit, Manchester City.

3.Torba Leverkusen (eleme), Olympiakos, Ajax, Napoli (eleme), Liverpool, Sporting, GALATASARAY, Bilbao (eleme)

4.Torba Anderlecht, Salzburg (eleme), Roma, Steaua Bükreş (eleme), Celtic (eleme), BATE Borisov (eleme), Sparta Prag (eleme), Monaco.

En kolay: Porto-Basel-Biz-Steaua

En zor:Bayern-City-Biz-Monaco

Bence bu sefer

1. Atletico

2. Dortmund

3. Galatasaray

4. Sparta Prag

grubunu 3. bitirip Avrupa Ligi yarı finalinde Shaktar'a eleniriz.

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

atletico gelsinde cakalım

1.Torbadan Benfica, Portodan.

2.Torbadan Schalke 04, Shakhtar, Basel.

4.Torbadan Salzburg, Steaua Bükreş, Celtic, BATE Borisov, Sparta Pragdan.

torbalardan bunları bulabilirsek her türlü ya 1. ya ikinci olarak çıkarız.

1.Torba Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih.

2.Torba Dortmund, Paris SG, Manchester City.

4.Torba Monaco.

buda ölüm grubu =)

Arsenal

Basel

Galatasaray

Bate

Arsenal ile liderliğe oynarız galiba. Basel güç kaybeti son yılara göre.

O değil de ön eleme'deki rakipleri analiz edilen konu'ya ne oldu? ;)

Kargaların forumuna taşıyın bari. :D

Porto

Basel

Galatasaray

Bate

en iyisi olur.

Geri
Üst Alt