Nasıl Bir Grup Olsun

1.Torbadan Benfica, Portodan.

2.Torbadan Schalke 04, Shakhtar, Basel.

4.Torbadan Salzburg, Steaua Bükreş, Celtic, BATE Borisov, Sparta Pragdan.

torbalardan bunları bulabilirsek her türlü ya 1. ya ikinci olarak çıkarız.

1.Torba Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih.

2.Torba Dortmund, Paris SG, Manchester City.

4.Torba Monaco.

buda ölüm grubu =)

2. torbadan Juve?

- Barcelona

- B. Dortmund

- Galatasaray

- Roma ya da Monaco

Rakibimiz olarak hepsinin yeri ayrıdır bende. Geçmişi yad edelim..

4. olup lige odaklanabileceğimiz veya 3.olup UEFA'da finale yürüyebileceğimiz bir grup olsun.Gruptan çıkmayalım bu sefer.

Lutfen daha boyle yazma yazik ediyorsun kendine (ironi yapmiyorsan), baska bir Galatasaray li okurken utanc verici oluyor..

(yada icinde tut boyle seyleri ve biz gormemis olalim)

Havadar ve ferah bir grup olsun. İçinde bir tane İtalyan muhakkak olsun. Seviyoruz onları. Fatih hoca sağ olsun, ''resultante importante'' demeyi neredeyse tüm Galatasaraylılar öğrendi. Onlara karşı futbol uyumumuz üst düzey. Genelde ters geliyoruz. İngiliz olmasın grupta mümkünse, daraltıyorlar beni. Nefes alamıyorum tabiri caizse. Bir de, çok sorun çıkıyor hatta kan çıkabiliyor. Rumenler iyi olur. Eskiden bavul ticareti yapardık. Grupta gol ticareti yaparız. Tabi salt ihracat olması koşulu önemli. Aksi taktirde onları da istemem. Bir tanecik de, Alman olsun. Gurbetçi dostlarımız takımımızı izlemiş olur. Keyifli de, olur. Başımızı sokacağımız bir grup olsun yeter işte. Fazlasında gözümüz yok.

Ülke Puanı Platfomu ‏@beylerulkepuani 3 sa.

1.Torba Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal (eleme), Porto (eleme).

2.Torba Schalke 04, Dortmund, Paris SG, Juventus, Shakhtar, Basel, Zenit, Manchester City.

3.Torba Leverkusen (eleme), Olympiakos, Ajax, Napoli (eleme), Liverpool, Sporting, GALATASARAY, Bilbao (eleme)

4.Torba Anderlecht, Salzburg (eleme), Roma, Steaua Bükreş (eleme), Celtic (eleme), BATE Borisov (eleme), Sparta Prag (eleme), Monaco.

En kolay: Porto-Basel-Biz-Steaua

En zor:Bayern-City-Biz-Monaco

Son oynanan Chelsea maçlarından sonra kimsenin bizi zor rakip olarak gördüğünü sanmıyorum. Herkesin aklında yer edinen maç o çünkü. Oralara gelmemizin tesadüf olduğunu düşünüyorlar.

Havadar ve ferah bir grup olsun. İçinde bir tane İtalyan muhakkak olsun. Seviyoruz onları. Fatih hoca sağ olsun, ''resultante importante'' demeyi neredeyse tüm Galatasaraylılar öğrendi. Onlara karşı futbol uyumumuz üst düzey. Genelde ters geliyoruz. İngiliz olmasın grupta mümkünse, daraltıyorlar beni. Nefes alamıyorum tabiri caizse. Bir de, çok sorun çıkıyor hatta kan çıkabiliyor. Rumenler iyi olur. Eskiden bavul ticareti yapardık. Grupta gol ticareti yaparız. Tabi salt ihracat olması koşulu önemli. Aksi taktirde onları da istemem. Bir tanecik de, Alman olsun. Gurbetçi dostlarımız takımımızı izlemiş olur. Keyifli de, olur. Başımızı sokacağımız bir grup olsun yeter işte. Fazlasında gözümüz yok.

Her birinden bir tutam :)

Ülke Puanı Platfomu ‏@beylerulkepuani 3 sa.

1.Torba Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal (eleme), Porto (eleme).

2.Torba Schalke 04, Dortmund, Paris SG, Juventus, Shakhtar, Basel, Zenit, Manchester City.

3.Torba Leverkusen (eleme), Olympiakos, Ajax, Napoli (eleme), Liverpool, Sporting, GALATASARAY, Bilbao (eleme)

4.Torba Anderlecht, Salzburg (eleme), Roma, Steaua Bükreş (eleme), Celtic (eleme), BATE Borisov (eleme), Sparta Prag (eleme), Monaco.

En kolay: Porto-Basel-Biz-Steaua

En zor:Bayern-City-Biz-Monaco

4.torbadan gelicek olasi bi monaco eslesmesi beni kahreder..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Porto

Schalke

Galatasaray

Monaci haric kim gelirse gelsin

Alayini... Severiz :):)

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt