Nasıl Bir Grup Olsun

Tahminim;

Benfica

Dortmund

Galatasaray

Anderlecht

Cok hos bir grup aslinda.

Ulan kura cekmini simdiden heyecanla beklemeye basladim. InsAllah yine güzel isler yapariz yine Avrupada.

Yok la Monaco'yu abartmayın o kadar.Seneye belki Falcao yine CL'ye katılamayan bi takıma transfer olur :) PSG,City kadar değil Monaca.Rodriguez,Falcao,Moutinho var hatırladığım iyi adamlar.Gerisi normal oyuncular.1 kaç tane de sönmüş yıldızları vardı.

Yok la Monaco'yu abartmayın o kadar.Seneye belki Falcao yine CL'ye katılamayan bi takıma transfer olur :) PSG,City kadar değil Monaca.Rodriguez,Falcao,Moutinho var hatırladığım iyi adamlar.Gerisi normal oyuncular.1 kaç tane de sönmüş yıldızları vardı.

Dalga geçiyorum filan ama 4. torbadan Monaco'yu çekmek de kötü olur ya.

Bu sene de valdes ve dani alvesi alicaklar sanirim :D belki daha da transfer yapabilirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dalga geçiyorum filan ama 4. torbadan Monaco'yu çekmek de kötü olur ya.

4. torbadan Monaco çekilecek en kötü takım ama kadroları müthiş değil.3 tane adamlarına world class diyebiliriz.Ama Moutinho ile Rodriguez'i bu sene izlemedim.Rodriguez için yeni Ronaldolardan birisi deniliyordu Bruma'nın olduğu listede.

4. torbadan Monaco çekilecek en kötü takım ama kadroları müthiş değil.3 tane adamlarına world class diyebiliriz.Ama Moutinho ile Rodriguez'i bu sene izlemedim.Rodriguez için yeni Ronaldolardan birisi deniliyordu Bruma'nın olduğu listede.

Adamlar sampiyonlar ligine katilmadiklari halde cok iyi transfer yaptilar. Bu sene cl'ne de katiliyorlar kim bilir kimleri alicaklar daha..

Adamlar sampiyonlar ligine katilmadiklari halde cok iyi transfer yaptilar. Bu sene cl'ne de katiliyorlar kim bilir kimleri alicaklar daha..

Bu sene o transfer devri kapanır.Finansal fairplay olaylarından falan klüpler fazla uçuk transferler yapamaz.Hatta büyük takımlardaki oyuncular da büyük ihtimalle satışa çıkar.Agüero,Nasri,Silva,Fabregas,Lavezzi,Pastore....

Bu sene o transfer devri kapanır.Finansal fairplay olaylarından falan klüpler fazla uçuk transferler yapamaz.Hatta büyük takımlardaki oyuncular da büyük ihtimalle satışa çıkar.Agüero,Nasri,Silva,Fabregas,Lavezzi,Pastore....

Hmm evet bu arada mcity de ceza almisken su dzeko'yu alabilsek keske :/ ama zor adam bu sene city'i sampiyonluga tasiyanlardan..

Romali liverpoollu grup guzel olurdu da liverpool ayni torba

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Valla Porto, Dortmund Shaktar psg gibi cix takimlar gelsin yauuuuu

Porto

PSG

Galatasaray

Celtic

candirr cannnn

psg yerne drtmundda olabilirr

cok nostalji istiyosanız real juve galatasaray kophenag grubu da güzel

Kendi açımdan bakarsam eğer

bu sene 1 ya da 2 deplasmana gitmek istiyorum

ingiltereden 1 takım gelsin isterim bu sebeple ki bu Arsenal olsa güzel olur hem sempatim var arsenala stadı da görmüş olurum

İtalyan da iyi olur

Geri
Üst Alt