Nasıl Bir Grup Olsun

Lutfen daha boyle yazma yazik ediyorsun kendine (ironi yapmiyorsan), baska bir Galatasaray li okurken utanc verici oluyor..

(yada icinde tut boyle seyleri ve biz gormemis olalim)

İroni yapmıyorum.Bundan sonra içimde tutacağım zaten.Şikeli sezondan sonra 2 sene şampiyon olup öldürücü darbeyi vuracakken Fener 4.yıldızı takarsa yazık olur.Avrupa bizi yoruyor,3 kulvarı kaldıramayacağımızı düşünüyorum ve Mancini'ye güvenmiyorum bu kadar.

Monaco iyi değil okadar.

Dani alvesi alsalar ne yazar. Ronaldo olsa neyse

Fransada psg hariç cekindiğim takım yok.

Dortmundan iki macda'da puan alamayız maalesef,supriz olur benim için.

Aynısı atl.Madrid için gecerli.

Bunlar takım halinde oynaya bilen en iyi takımlar, o seviyede değiliz ve olamayız kısa vaadede.

Bir real gelsin ama dortmund uzak dursun.

Uefa'Ya ozel istekte bulunalim soyle bir grup yapsinlar bize, digerleri kesmiyor beni:

Barcelona

Bayern Munih

Arsenal

Galatasaray

Al sana olum grubu

PSG ve City ceza aldı eğer 1.torbada olurlarsa onları isterim. Diğer isteğim ise kuzey takımı gelmesin hele evlerinde buz gibi havada 90 dakika kapanan takımlardan nefret ederim

1-Arsenal

2-Schalke

3-Galatasaray

4-Celtic

Porto

PSG

Galatasaray

Celtic

candirr cannnn

psg yerne drtmundda olabilirr

Bu tip gruplar çok ters. Ben daha çok 1. torbadan çok güçlü ve 4. torbadan çok zayıf bir takım isterim. Sizin yazdığınız gruplarda 2.de olabiliriz sonuncu da. Çok ters gruplar, hepsi güçlü ve dengeli takımlar süper güç olmasalar da.

Ben daha çok böyle gruplar isterim:

Atletico Madrid

Zenit

Galatasaray

Aalborg

Barcelona

Ajax

Galatasaray

AEL Limasol

Grupta tüm takımları ezip geçebilecek ve bizimde önümüzü açabilecek güçlü bir birinci torba takımına ihtiyacımız var. Son 2 senede gruptan nasıl çıktık? Manchester United ve Real Madrid'in rakiplerimizden aldığı üstün puanlar sayesinde. Bizimde önemli bir iç saha potansiyelimiz olduğunu düşünürsek diğer takımlara nazaran bu tür süper güç takımlara karşı daha çok puan alma şansımız var. Bence kesinlikle 1. torbada çok güçlü bir takım olmalı o yüzden. Mesela Porto'yu kattiyen istemem. Senden harika bir oyunla puan alır gider Celtic'e deplasmanda yenilir. 3. bile olamassın.

Porto

Basel

Galatasaray

Steaua

Grubu olur insallah.

Porto yerine Bayerni koy, süper olur. Yukaridaki @Mehmet Çelik arkadisimizin yazisi cok dogru. Bakarsin Porto bizden puan alip Basele kaybediyor.

Real Madrid gibi 2 macta 10 tane yeriz Bayern gelirse. Porto bu sene epey güc kaybetti. Mangala, Jackson Martinez gibi adamlar da gidecek gibi duruyor bu sene. 1.torbadan Porto gelmeli.

Valla R.Madrid olmasın. Madrid tarzı bir Münih var, oda olmasın. Bunların insafı yok. Tuttular mı atabildikleri kadar atmaya calısıyorlar abicim :dispirited:

Real Madrid gibi 2 macta 10 tane yeriz Bayern gelirse. Porto bu sene epey güc kaybetti. Mangala, Jackson Martinez gibi adamlar da gidecek gibi duruyor bu sene. 1.torbadan Porto gelmeli.

Tamam Murhan, işte sorun da bu. Porto'nun ne yapacağı belli olmaz, çok dengesiz takım olur. Bakarsın senden puan alır, gider rakibine her 2 maçta da yenilir. 3. bile olamassın. Ama senin 10 atar dediğin Bayern, sana da 10 atacak, rakibine de. Anladın mı olayı? Adamların ne yapacağı 10 yıl öncesninden belli. O yüzden 1.torbadan gelecek takım çok güçlü olsun ve gruptaki herkesi ezsin. Süprize yer vermesin, hesapları alt üst etmesin. Bizim için gerçekçi hedef 2.lik olur zaten. Güçlerin yakın olduğu gruplar her zaman süprize çok açıktır. Son takım için de Steau güçlü olmuş bu arada. Aalborg, AEL Limasol gibi takımlar varken Steau çok güçlü kalıyor.

Geri
Üst Alt