Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.552
- 29.093
- 2.848
olmadım, doğdum
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir insan annesine tinerci der mi?![]()
Kendisi futbolla uzaktan yakindan alakali degildir. Iki yildir dunyanin bir numarali futbol taraftari oldu, maclara falan gidiyor.
Gecen gercek avrupa fatihi biziz falan dedi. Ne diyeyim?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onur bey bayrakla mı çıktınız , yani dünyaya geldiniz? :gsbayrak:olmadım, doğdum
öyle :ayatollah:Onur bey bayrakla mı çıktınız , yani dünyaya geldiniz? :gsbayrak:
sizde fenerli var mi kuzenler muzenlerşu maç beni galatasaraylı yapmıştır.
Juventus vs Galatasaray, 16.09.1998, Şampiyonlar Ligi | Mackolik.com
Juventus vs Galatasaray, 16.09.1998 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
babam ve çok fanatik galatasaraylı arkadaşı ailecek bu maçı izlemeye gelmişti. maçta stardaydı yanlış hatırlamıyorsam. 7 yaşında falanım maça dair bu yaştan önce hatırladığım bir anımda yok.
neyse ilk golü yemişsiz bu bende yok ama babamla arkadaşı o kadar kendilerini kaptırmış ki izlerken oluyor diye ara ara maça baktığımı hatırlıyorum.. maçta juventusun bende aşırı karanlık ve kötü hisler yaratmış olmasıydı öyle bir takıma karşı 2-1 öne geçmek ve ardından yenilen gol ile maçın 2-2 ye gelmesi bir öfke ve sonrasında galatasaray karşı sonsuz bir sempatiye dönmüştü.
olmaz mıı her 4 kişi sadece 1 'i galatasaraylısizde fenerli var mi kuzenler muzenler