Nasri'den Mancini’ye Sert Eleştiri!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
mancini-nasri.jpg

Roberto Mancini'nin Manchester City'de birlikte çalıştığı Samir Nasri, eski hocasına yüklendi.

Manchester City’nin Fransız yıldızı Samir Nasri, eski hocası Roberto Mancini’ye ağır ithamlarda bulundu. Mancini’nin kendisi ile ilgili söylediği “Dünya çapında bir oyuncu olma potansiyeli var. Ancak yerine sayıyor” yorumuna sert tepki gösteren Nasri, İtalyan hocanın çalıştığı en zorlu isim olduğunu söyledi.

Arsene Wenger gibi bir ismin altında çalıştıktan sonra Mancini’ye bir türlü alışamadığını söyleyen Nasri “Kibarca nasıl söyleyebilirim bilmiyorum? Mancini, sizi transfer isterken başka, transfer ettikten sonra başka davranırdı. Beni transfer etmek istediğinde her gün arardı. Duymak istediğim şeyleri söylerdi. Daha sonra Manchester City’ye katıldığımda tam bir şok yaşadım. Arsene Wenger’in tam tersi bir karakteri vardı. Artık “Günaydın” bile demiyordu” şeklinde konuştu.

The Telegraph’a konuşan Nasri “Bazen sahada yanınıza gelir ve sizinle konuşmaya başlar. Eğer istediği gibi oynamazsak belki 2-3 ay sizinle konuşmaz. Onunla tartışamaz ya da düşünceleriniz açıklayamazsınız. Maç kaybettiğiniz zaman ise soyunma odasında adeta çılgına döner” dedi.

Mancini ile kötü bir deneyim yaşadığını da anlatan Nasri “Sokakta kimseye söyleyemeyeceğiniz küfürler ediyordu. Gittiği ülkelerde başarılar yakaladı çünkü hep iyi kadrolarla oynadı. Ama ne yazık ki benim ilk beşte sayabileceğim bir teknik adam değil” açıklamasını yaptı.

Amkspor

Samir Nasri: I wanted to make history at Manchester City - in my first year, I won the league - Telegraph

Okuduktqn sonra Kaynaga baktim ve "allah kahretsin 1 dakikami bosuna harcadim" diye dusundum

vallahi böyle tipik demecler de zaten türkiye ye gelince hep oluyor, ozaman da birden Xavi Iniesta her hafta Rijkaard icin bisey diyorlardi, isler gidince iyi seyler, kötüye gidince birden berbat seyler... bizim medya kadar igrenc medya yok

Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir -Haim Revivo

nekadar sallama bir haberde olsa biraz dogru payi vardir heralde, yeni yapilan transferleri hemen hemen hic birini oynatmadi , umut diye bir arkadas var üst üste iki veya üc mac oynat belki birdaha o formayi üstünden cikarmaz selcukun hali görünce . lucasi okadar denemeye tuttu sonra transferine oynadi verdi ama lig maclarinda dogru dürüst oynatmadi, hazir degilse veya begenmiyorsan neden transferine onay veriyorsun?

:D Bu Nasri midir nedir yerinde bile sayamıyor artık hep geri geri. :)

"Beni transfer etmek istediğinde her gün arardı. Duymak istediğim şeyleri söylerdi. Daha sonra Manchester City’ye katıldığımda tam bir şok yaşadım. Arsene Wenger’in tam tersi bir karakteri vardı. Artık “Günaydın” bile demiyordu”

bu ne ya :D Nasri baya nikah beklentisine girmiş gibi anlatmış.

“How I can say it without being rude. He’s a different person when he wants you and when he has you. When he wanted me, he was calling me every day, telling me everything I wanted to hear. I arrived here and for me it was a shock. He was really, really the opposite of Arsène Wenger. Not even a ‘good morning’.

“Sometimes when you play he comes and talks to you. If you don’t play he doesn’t talk to you for three or four months. It’s never his fault. You cannot have a discussion with him, try to explain something. When we have a loss, he gets crazy in the dressing-room.

"He says things that you cannot say even on the street to someone. I really had the bad experience with him. He had the results as a manager everywhere he went because he had great players with him. But now, he will not be in my top three or four managers of all time.”

Hiçbir zaman hatalı olduğunu düşünmezde demiş amk'nın haberinde yok, valla bu Adam'dan bir an evvel kurtulmak lazım sıkıntılı bir adam, nasri iyi giydirmiş Tugay'a kızıyoruz da böyle bir adama laf anlatılmaz ki adam soğuğun oğlu

Nasri haklı ya da haksız olabilir bilemicem ama Mancini'nin Nasri hakkında söylediği iddia edilen şeyler yüzde yüz doğru.

Mancini yapmıştır aga bişey diyemicem

Hesap Makinesi

Nasri sorunlu bir adam. Ülkesinde pek sevilmiyor, ve milli takim arkadaslari tarafindan dislandigi iddalar bile var.

Mancini ile sorun yasadi ise: sorun Nasri de aranmali...

Geri
Üst Alt