Nasuhi Sezgin: ''Yaz döneminde 1-2 yıldız transferi yapabiliriz''

Yalancı, vizyonsuz, beceriksiz ve düzenbazlıkta usta yönetimimize güven üst düzeyde !!!. Eminim yaparlar.

iddia ediyorum bu yönetim gitmedikçe, daha da kötü günler görmeye devam edeceğiz, herşey daha da kötüye gidecek.

İlk 5 'i, Ayrupa kupalarına katılmayı falan unutun.

Kimseyi almayın(gerçi onu da beceremiyorsunuz) sadece defolun gidin yeter.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz çok gördük bu senaryoları...

Sent from my iPhone using Tapatalk

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
68 yaşında.1948 Doğumluymuş gençlere yol açın defolup gidin artık. gidin torun sevin...

Yaza kadar kaldın, önümüzdeki sezonu planladın, bir de üstüne yıldız transfer yapabilmeli ihtimalini ölçtün.

Yıldız transferi Galatasaray Adasındaki kurufasulye porsiyonunun 3 tl'den 4 'tlye yükseltimesi ile oluşturulan kaynak aracılığıyla yapılacakmış.

Yıldız transferi Galatasaray Adasındaki kurufasulye porsiyonunun 3 tl'den 4 'tlye yükseltimesi ile oluşturulan kaynak aracılığıyla yapılacakmış.

Kuru fasulyeden çıkan gazdanda gelir elde etmeye çalışsın.O da bir kaynak doğalgaz sektörüne girerler. :D

ya ne yildizlari

masochist midir bunlar nedir, nasil insan bunlar

sen elindeki sneijder ve muslera adlı 2 yıldızı tut başka birşey istemiyoruz

Yazın en büyük transfer, mevcut siz yönetimin ve başkanınızın defolup gitmesi olacak.

[h=2]Pembe bir mezarlık gördüm rüyamda
Aşık cesetler şekerden tabutta
Gezinirken ciğerim doldu bir anda
Çürük çilek kokusuyla
[/h][h=2]Kalbi atan ölü topculardi hepsi
Hepsinin başında birer ölüm perisi
Soluk birer pembe gül kokluyorlar
Karanlıkta
[/h]

Transfer isteyen kim ne icin transfer yapacaksiniz 3 kurusluk tsl icin mi?Adam gibi su alt yapidan genc cikarin takimdaki dinazorlardan ve evlatlardan kurtulun yeter artik.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarin getirecegi yildiz 35 yasinda olur ona da net 3milyon euro verirler.

Geri
Üst Alt