Haber Nathan Aké, Fenerbahçe'de

İyi iş diyecek bir şey yok. Hayırsız olsun it oğlu it

Adamlara sağlam gelen adam bile ilk antremanda sakatlanıyor. Örnek vedat.

Gidip kronik sakat adamı aldı salaklar.

Bu sakatlığı kronik olmuş arkadaşı almaları çok iyi oldu. Sezonun yarısından fazla sakat olur.

Bu arada yabancı sayıları kaç oldu. 25 e yaklaşmıştır.

Fazlalıkları ellerinde patlayıp satamadılar mı uefa ikinci ihlalden kesince cezayı göreceğim ben onları. Bu sefer ucuza da kurtulamazlar.

Bu gün şunu da anladım forumda oyuncu isme göre yorumlanıyor genelde. Son senesinde ne yapmış, performansı düşüşte mi diye bakan pek yok. İsim ise iyi transfer yoksa kötü. Bir de tabi transfer olsun da çamurdan olsun diyen bir kesim de var. Mesela biz de Duran'ın ciddi şekilde istenmenin başka açıklaması da pek yok.

City değil de niye Hollanda milli takım oyuncusu diye açıklanmış ki

Biz transferleri 10+4 e göre yaptıktan sonra kuralda değişikliğe giderler mi? Olabilir. Fb 2 tane daha yabancı ekledi şişik kadrosuna.

Baris'in arkasindan nal topluyordu Avrupa Kupasi'nda iki sene once. Karakter olarak ta fenere ters bir oyuncu profili. Hic bir zaman pislik birisi olmadi. Tabi o igrenc renkleri uzerine gecirince degisebiilir.

Öyle yada böyle kariyeri belli bir adam, bizimkiler kış uykusunda, kim ne derse desin transfer işinde bizden profosyoneller aldıkları adamın katkısından bahsetmiyorum, transfer hızı, medyaya düşmemesi v.s.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlanıp ameliyat olduktan sonra dikiş tutturamadı city de

Bunların hiç haberi düşmüyor oluşu garip geliyor ismail de son saat belli olmustu

Sessiz sedasız bitirmeleri takdire şayan yalnız. Hiç patırtı gürültü çıkmadı. Biz davul zurnayla gidiyoruz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada sorunun büyüğü haber vereceğim diye birbirini ezen Galatasaray medyası.
Ufak bir haber duysa bile zart ağzını tutamıyorlar. Haberi ilk onlar vermeli.

Bunların öyle derdi yok zaten kulüp tarafından fonlanıyorlar

Bence iyi transfer. Ama sezon boyu güvenilecek bir oyuncu değil, eğer yedeği olarak Çağlar falan kalırsa baya zıçabilirler

Bu gün şunu da anladım forumda oyuncu isme göre yorumlanıyor genelde. Son senesinde ne yapmış, performansı düşüşte mi diye bakan pek yok. İsim ise iyi transfer yoksa kötü. Bir de tabi transfer olsun da çamurdan olsun diyen bir kesim de var. Mesela biz de Duran'ın ciddi şekilde istenmenin başka açıklaması da pek yok.
Reis seninde 3.kesim olarak pek bir farkın yok ki bu soyledigin kişilerden Dursun ne yapsa bir şekilde savunuyor sonrada savunmuyorum diyorsun. 2 aydır ne yapiyorlar mesela Tam manasıyla hiç bir şey ama tahminim iyisine falan bakiyorlardır sana göre kural ayagımiza batiyordur falan herifler dümdüz beceriksizler sadece o kadar yani.

yolda 3-5 adam tutacakta birden iyi bir herif onumuze duserse onunda katkisiyla şampiyon olacaz sonra başarılı olacaklar. Bul karayi al parayi %80 /%90 falan şans işimiz tamamen.

Geri
Üst Alt