Haber Nathan Aké, Fenerbahçe'de

Katılıyorum min jae inatçı bir herif bayern de yedek kaldı gidecek dendi ama formayı soke soke aldi ve oynuyor rotasyonda hep var
Ake iyi topcu ama cok fazla sakatlijlar yaşadı muhtemelen jayden çöpünü satacaklar ake yi oyun kursun diye aldilar
City nejadar bonservis aldi cunku free değildi galiba
Bonuslarla 8.5 milyon sterlin bonservis deniyordu. Ake geçen sezon ciddi bir sakatlık geçirmedi ona rağmen performans olarak kötüydü ki bu yüzden doğru dürüst oynatmadılar zaten. Eski atletizmi falan kalmayınca bir de kısa boylu Jayden stoper oynamaya devam eder. Ake'yi de sol bek yaparlarsa şaşırmam.

Ne maas verdikleri belli mi?(Skriniara 8 mi 10 mu veriyorlardi galiba,ondan cok geri kalmiyordur diye dusunuyorum)

Bunlar hem kanat transferi için, hem forvet transferi için bu hamleleyle hem limit hem kontenjan sorununu dahada büyüttüler. Ake'nin maasi en az 7. Oosterwolde'den çikarlarsa çokmu daha iyi olacak? Oosterwolde daha az sakat, maasi 1,5m. Limit olarak sirf bonservisde kar olur, maas olarak -6m euro fark olacak. Saçma sapan transfer.

Katılıyorum min jae inatçı bir herif bayern de yedek kaldı gidecek dendi ama formayı soke soke aldi ve oynuyor rotasyonda hep var
Ake iyi topcu ama cok fazla sakatlijlar yaşadı muhtemelen jayden çöpünü satacaklar ake yi oyun kursun diye aldilar
City nejadar bonservis aldi cunku free değildi galiba
10m euro civari bonservis

Ostorvalde daha iyi bu heriften şu an o kadar diyelim

Reis seninde 3.kesim olarak pek bir farkın yok ki bu soyledigin kişilerden Dursun ne yapsa bir şekilde savunuyor sonrada savunmuyorum diyorsun. 2 aydır ne yapiyorlar mesela Tam manasıyla hiç bir şey ama tahminim iyisine falan bakiyorlardır sana göre kural ayagımiza batiyordur falan herifler dümdüz beceriksizler sadece o kadar yani.

yolda 3-5 adam tutacakta birden iyi bir herif onumuze duserse onunda katkisiyla şampiyon olacaz sonra başarılı olacaklar. Bul karayi al parayi %80 /%90 falan şans işimiz tamamen.
Bak yine yorumlarıma bile bakmadan yazdığın yorum bu. Çünkü ön yargılısın. Transfer konularında yönetimi hiç bir zaman savunmadım. Tam tersi hep profesyonel bir ekip olmalı transfer sadece TD'ye yada futboldan anlamayan yöneticiye bırakılmamalı diye kaç kere yazmışımdır. Kısaca kendi ön yargınıza göre yorum yapmayın boş yere. Herkes sizin gibi değil. Bazı insanlar iyi bir şeyler yapıldığında kulübü için sevinir tebrik eder, kötü yapıldığında da ona göre kötü der eleştirir bu kadar. Her şeyi iyi yada kötü bir insan yoktur.

Duranın sorunu karakter yapısı

Duran Topçu oğlu topçu.2 harika son dk golu olmasa fb erken kopacakti yaristan

Akeye gelince son 2 senedir ortada yok ve zaten fblilerin bile beğenmediği bi transfer
Duran'a 5 milyon yıllık vereceğime Deniz Gül'e yatırım yaparım. Duran asla güvenilecek bir topçu değil.

50 tane yabancıları var.

Kodumun TFF'si.

3'lü oynamayacaklarsa Ostorvolde'nin de gerisine düşerler. Hele ki İsmail Kartal gibi önde oynatan bir hoca takımında Skriniar ile çok ağır kalırlar, iki ay geçmeden ikisinin de adaleler atar geriye koşmaktan! Yabancı sınırı nedeniyle bize artı yazar!

İhtiyaçları olan bir adam değildi yanlış transfer. İsmail'in takımına sakat kronik adam almak takımı dinamitlemek demektir

Yerli yabancı gruplaşması olacak şikecilerde. Kuyt vs Eagle.

Geri
Üst Alt