Tier 2 Nathan Zézé İçin Yapılan İlk Teklif, NEOM Tarafından Reddedildi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000168813.webp

Galatasaray, Nathan Zézé için NEOM'a kiralık resmi teklif yaptı. Galatasaray'ın ilk teklifi reddedildi. (L'Equipe)

1m kiralama opsiyonsuz teklif etmisizdir[[[[[[[[[[[[[[[

Bir de sarı siteye bak dursun vardır kiralık

aptallıga bak teklifi kendileri getirip sonra reddediyorlar

tahliye taahhütnamesi istemiş neom

Bizde kiralık oynaması için Neom'dan para istemişiz

Elimizde 5 milyon var ve itibarımız iş bilmez bir yönetim tarafından ne idüğü belirsiz salak bir kulüp tarafından reddedilerek bitiriliyor. Umarım Dursun ve şürekasından kurtuluruz.

Kamuoyu yoklaması yapıp ardından oyunculara daha yeni mi teklif sunuyorlar? 😀

Bu gidisle Araplarin bile Blacklistine girecegiz. Yakinda E-Mail üzeri yollanilan teklifler diger takimlarin spam dosyalarina girer.

Bu isin sonu belli daha cok zamanimiz var diye sacma sapan teklifler sunacaklar, zaman daralinca da mecburrn kazik yiyecegiz

elin arabı 20 ye aldığı 21 yaşında ki topçuyu sizce bizimkilere kaça kitler ben min 35 den başlar diyorum

Ulan önce sen sor ne istiyorsunuz kiralık teklife sıcak bakıyor musunuz diye ondan soneq teklif yap...

Neomun gözden çıkardığı adamı bari iki günde alın gelin arkadaş sanki artan parayı kendi hesaplarına aktaracaklar öyle bir cimrilik var

Jon Duran stoper şubesi herhal kendisi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neomun gözden çıkardığı adamı bari iki günde alın gelin arkadaş sanki artan parayı kendi hesaplarına aktaracaklar öyle bir cimrilik var
Tamam bizim yönetici herifler beceriksiz ama böyle ezber yorumlar da saçma. 20 bonservis verdikleri adamı 'hemen şimdi' diye almak istersen 40 da isterler, başka yağlı müşteri yoksa 10 a da verirler duruma göre. Maaşı zaten yüksektir, yerine adam aldılar üstelik. Acele edip kazıklanmaya gerek yok yani. Sapla samanı karıştırmayalım.

Geri
Üst Alt