- 13 Ekim 2014
- 108.497
- 58.297
- 4.588
Hahaaa millet Dursunu övmemek için Levent'i övüyor ne kadar acınası![]()
nazifoglu ne dedi? Transferlerle bizzat BEN ilgileniyorum. Üstelik adam dogrularini söylüyor ve kivirmiyor bazi baska kisiler gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaaa millet Dursunu övmemek için Levent'i övüyor ne kadar acınası![]()
Kendini zor tuttu dümdüz gidecekti nerdeysehincala fatality yapti.![]()
Dursun yönetiminde değil zaten kendisi.
Levent beyin çok iyi danışmanları bulunuyor Avrupa da. Ben her şeyi bilirim yaparım havasında değil.
Diarra transferi olurmu bilmiyorum ama maximum şekilde zorladı. Olmazsa oyuncu tarafından olmaz işte
Gaza geldi evetNe olursa olsun. Kesinleşmeden taraftarı ümitlendirmek yanlış. Olmazsa çok küfür yer. Transferi bitir sonra çık, istediğin yerde konuş. Bitmeden yok %90, yok %99 saçmalıktan başka bir şey değil.
Ne diyon YükselE KOYUNHahaaa millet Dursunu övmemek için Levent'i övüyor ne kadar acınası![]()
Demedim mi, demedim mi Gönül sana söylemedim mi Demedim mi, demedim mi Gönül sana söylemedim mi Bu bir rıza lokmasıdır, Yiyemezsin, demedim mi.Geldi demedik mi arkadaşlar
Demedim mi, demedim mi Gönül sana söylemedim mi Demedim mi, demedim mi Gönül sana söylemedim mi Bu bir rıza lokmasıdır, Yiyemezsin, demedim mi.