Nazifoğlu: "Diarra transferi yüzde 90 bitti diyebiliriz"

Geliyooorr Diarra uleeennn. .

2013 kış döneminden sonra en iyi dönem

Artık bu açıklamalardan sonra geri vites olacağını sanmıyorum.
Hayırlı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umarim gelir . Peki geldi uzerine de bir de herkesin istedigi bir de forvet geldi ama oldu da sampiyon olamadik mesela

herkes kendine pay cikaracak mi ? Yoksa ben dogru biliyordum mottosu ile yine oyunculara yonetime teknik adamlara mi sucu atacak ?

Umarim gelir . Peki geldi uzerine de bir de herkesin istedigi bir de forvet geldi ama oldu da sampiyon olamadik mesela

herkes kendine pay cikaracak mi ? Yoksa ben dogru biliyordum mottosu ile yine oyunculara yonetime teknik adamlara mi sucu atacak ?

Ya olursak? Sen ne düşünüyorsun?

Ben bir pay kanat alırım yada but ? karga marga idare edeceğiz alınmayın sayın kanatlı

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra alinirsa net Sampiyon oluruz

Taa Real'den Chelsea'den hatirliyorum .Acayip bir oyuncu.Bize Kante etkisi yapar

Bu açıklamadan sonra hayırlı olsun diyebiliriz artık. Lass bizi şampiyon yapar.

:(
CLkFbgpWEAA3fdB.jpg

Oumar Niasse'ı da kiralayın kapatın transferi ben kendisine inanıyorum , Diarra ve Josue hayırlı olsun diyorum umarım bir forvet daha alırlar.

Oumar Niasse'ı da kiralayın kapatın transferi ben kendisine inanıyorum , Diarra ve Josue hayırlı olsun diyorum umarım bir forvet daha alırlar.

Diarra geldikten sonra artik bu yil icin forvet almayabilirler. Diyebilirler ki "kadro samp. icin yeterli. Seneye CL ye gidince ki o zaman Ched, hamit, umut gibi gereksizler banko gidiyor kadroda yer aciliyor, o zaman lider bir CL stoperi ve 1 CL strikeri alip toplam 2 transfer ile seneye yaz transfer sezonunu kapatiriz."

Bence gayet anlasilabilir bir durum olur.

Geri
Üst Alt