Nazifoğlu: "Diarra transferi yüzde 90 bitti diyebiliriz"

:(
CLkFbgpWEAA3fdB.jpg

talisca ile niasse'yide al baskanım.

Diarra değil de Josue transferi biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Sneijder'in devre arası satışını mı planlıyorlar acaba diye korkmuyo değilim.

Diarra'nın da konuşulan şekilde anlaşılmasını hiç istemiyorum. Konuşulan dediğim; 4-5 civarı bonservis, cezasının 5 milyonunun tarafımızdan ödenmesi ve Diarra'ya yıllık 5. Bu şekilde gelecekse hakikaten olmasın. 4-5 bonservise tamam, 2-2,5 yıllık tamam. Ama cezasına karışırsak olmaz.

Diarra değil de Josue transferi biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Sneijder'in devre arası satışını mı planlıyorlar acaba diye korkmuyo değilim.

Diarra'nın da konuşulan şekilde anlaşılmasını hiç istemiyorum. Konuşulan dediğim; 4-5 civarı bonservis, cezasının 5 milyonunun tarafımızdan ödenmesi ve Diarra'ya yıllık 5. Bu şekilde gelecekse hakikaten olmasın. 4-5 bonservise tamam, 2-2,5 yıllık tamam. Ama cezasına karışırsak olmaz.

neden korkuyon. sneijder bu kadar hantal oynayacagına gitsin yerine josue oynasın.

sneijder'in kalitesini tartısmam.

hızlı ve tempolu futbola artık ayak uyduramıyor. tıpkı selcuk gibi.

Önde top tutabilen forvet olmadan, arkada çapa olmadan oynadılar kaç zamandır. Eziyet oldu adamlara, Olur da iyi bi dm gelir ve Eren forma girerse işin rengi değişir.

Böyle bir yönetimin Diarra gibi bir oyuncuyu alabileceğini sanmıyorum.

Diarra gelirse şinonun nasıl performans göstereceğini göreceksiniz uçar şino!! Tabi önce diarranın imza atması lazım ulan alın şu adamıda yönetimle taraftar arasındaki bu kopukluk bitsin

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lass yaa adı bile mükemmel bi gelsin şov yapıcaz da son anda bişey çıkar diye herkes korkuyo artık bitsin bu transfer forvete de bas dost gelsiin dzekoya gerek yok çok pahalı bence

Kimin kime baktığını bilmiyorum da, yönetimin Diarraya alıcı gözüyle baktığını sanmıyorum.

Ha olursa en çok ben sevinirim. O ayrı.
Şu an olay Diarra da o ayarlarsa bu iş biter yönetime bende uyuz oluyorum ama bu sene transferler iyi bu bi gerçek bide clde yokuz onu da düşünmek gerek

..........tolga.....lass........

...............josue.............

=hızlı-tempolu futbol

Geri
Üst Alt