Nazifoğlu: "Diarra transferi yüzde 90 bitti diyebiliriz"

Selcuk el freni . O zaten net , 3 aliyor . Pes ! 2019 a dek de sozlesmesi var

sneijder ise , hem onun meziyetlerine uygun oyun yapisi ve oyuncu kalitesi etrafinda olmamasindan hem de helva gibi artik o da isin topuk pasina keyfine umursamazligina vurdugu icin asla 4,5 milyonluk durumda degil

ama nasil umut ile ilgili bos konusuyorsak sozlesmesi oldugu icin , bu iki oyuncu da bu paralari bulamazlar , uzun seneler birlikteyiz

Lassana Diarra Marseille'in Guingamp deplasmanı ilk 18 kadrosunda yer alıyor. Yarın 16:00'da maç.

yuzde 99 gelecek adam kadroya mi alinir ligde yahu. Levent basganim taraftari yedi, taraftarda yuttu.

ulan bu dursun kendisi gibi fırıldak adamları nereden buluyor.

Cok pis kufur yiyecek bir yoneticimiz daha

Ilk dedigi an dedim eger transfer olursa vezir olmazsa rezil olursun diye. %99 dersen umut asilarsin. En iyisi Ali Durust aga

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaten o macta oynayacakti bu kac gundur bilinen birsey. Henuz netlesmis birsey yok cunku.

Aynen gaza gelmenin manası yok. Ben sadece bir bilgi paylaştım.

Hakan Balta da Manisa'da bize karşı oynadı ama maç sonu bizim uçakla bizimle birlikte geldi neredeyse. O yüzden olabilir böyle şeyler.

Ama şunu da unutmayalım ki Marseille transfer görüşmesi yapan oyuncularını genelde maç kadrosuna almıyor. (bkz. Nkoudou)

Yine de belli olmaz bu işler.

antenörü bile dedi basin toplantisinda diarra gitsede gitmesede kadroda olacak diye.
neyin pesindesiniz ?

yüzde 90 ı bitti ama yüzde 10lık kısım 3 gündür gerçekleşmiyor. YÖNETİM İSTİFA...

9k=

Benim için 10 Milyon ufak bir SİS.

Oran tam tersi olmalı yahu. Taraftarı yiyorlar işte.

Diarra ile anlaşılabilir bunda hiçbir sorun yok. Bahsedilen para doğruysa eğer istediğin yeri göster imza atar.

Sorun 10M Avroluk ceza. Bu durumda %90 gelmeyecek, %10 gelecek demek çok daha doğru bir yüzde olur.

Aynen gaza gelmenin manası yok. Ben sadece bir bilgi paylaştım.

Hakan Balta da Manisa'da bize karşı oynadı ama maç sonu bizim uçakla bizimle birlikte geldi neredeyse. O yüzden olabilir böyle şeyler.

Ama şunu da unutmayalım ki Marseille transfer görüşmesi yapan oyuncularını genelde maç kadrosuna almıyor. (bkz. Nkoudou)

Yine de belli olmaz bu işler.

Sen bilirsin böyle işleri. Forumlarda neler söyleniyor.

Sen bilirsin böyle işleri. Forumlarda neler söyleniyor.

Marseille'li arkadaşlar genel olarak Lass'ın gitmesini istemiyorlar tabi. Takım kaptanı yaptık, 10 numara yaptık, bizimle kalsın ve sembol isimlerimiz arasında yerini alsın istiyorlar. Ama bazıları da bizim vereceğimiz paranın çok iyi bir teklif olduğunu ve Lass'ın bu teklifi reddemeyeceğini düşünüyor. Bazıları da gitmek isteyene dur diyecek halimiz yok diyorlar.

Marseille bu sezon ortasahada Diaby-Lass-Cabella 3'lüsü ile oynuyor. Güzel bir 3'lü yakaladılar. Bunu kaybetmek istemiyorlar.

Kişisel fikrimi söyleyecek olursam, bilindiği gibi transferin önündeki tek engel 10m€ ceza parası. Lass bu ceza parasını halledemezse bizimle transferinin olmayacağı bir gerçek. Çünkü o parayı verebilecek bir lüksümüz yok. O yüzden ben bu ceza parasını Lass'ın halledemeyeceğini dolayısıyla Marseille'de kalacağını düşünüyorum.

nazifoğlu serdar aziz transferinde klübü 12.5 milyon euro batağa itmişdir,utanmadan ben yapdım diyor bu gibi adamlar Galatasaraydan hiç eksik olmuyor..

Geri
Üst Alt