Nazifoğlu: "Uzun süreli kadro kurma çabası içerisindeyiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
leventnazifoglu_291016.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, A Spor'a bağlanarak transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nazifoğlu'nun sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"Uzun süreli kadro kurma çabası içerisindeyiz. Değişiklik yapılmalı, geçen sene olmalıydı bu sene devam ediyor. Podolski'nin ailesi İstanbul'dan ayrıldı, Podolski çok mutlu değil, Galatasaray'da memnun ama böyle bir problem var. Josue'nin bir hakkı yok. Mutlu değilse gidebilir. Ben mutlu olmadığına dair bir şey bilmiyorum.

Kimi veririz kimi alırız diye toplantılar yapıyoruz. Finansal Fair Play olayına da uygun olmalı, elimizden geleni yapıyoruz. Osmanlıspor'dan Pinto'ya teklif yapmadık.

4 takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Şampiyonluğun en güçlü adaylarındanız, sakin olmayı başaran şampiyon olur"

Jonathan Calleri konusunda açıklama yapmayayım ama birçok adaydan biri. Önümüzde az bir süre var. Adaylardan transfer yapacağız.

Televizyondan futbolcu izleyip alıyorlar diyenler hayal kuruyor. Fake hesaplar var, baktım yüzde 90'ı sahte. Evden siper almışlar havalılar bunlar yazıyorlar"

UEFA'nın getirdiği kotaya göre gidecek oyunculara da bağlı. Transferde sayı vermek istemiyorum"

Ajansspor

Lan daha dun ima etmedin mi zaten bunu sizofren

xelçuğu çine yada hindistana iteleyin o vakit zaman kaybetmeden

oyle adamlar almaliyizki ribery gibi yarim sezonda elimizden calsinlar
chedjoiu gibi fransanin en iyi stoperi diye sekilli sacli bi dy alip sonra elimizde patlatmayin pls

Podolski gidecek ozaman bari iyi bir bonservis bedeli kazandirsada oraya iyi ve genc bir forvet alsalar.

Ağzın değil icraatların çalışsın Nazif.
Günde 262662627 yere demeç veriyon. Yalancı Nazif. Vizyonsuz Nazif.

tapatalk

hoca getir nazif yada ebediyete kadar sus

sakat adam transfer etme uzmanı nazifoğlundan yeni sakat adamlar bekliyoruz..

bu kadar konuşacaksa siyasete atılsın. Tamam taraftarı bilgilendirmek önemli de her gün en az 3 farklı yere açıklama nedir ya.. Madem yapacaksın;

Her hafta kulüp televizyonunda bir programa katıl.

bir a spor yöneticisi olarak nazifson

ftor nerde yine sezon sonu şampiyon olunca keyfini sürmeye gelecek herhalde
1.iyi gün dostu nedir? 2.nasıl olunur?

ftor nerde yine sezon sonu şampiyon olunca keyfini sürmeye gelecek herhalde
1.iyi gün dostu nedir? 2.nasıl olunur?
Ftor dediğin fatıh terim ise ne zaman şampiyon olunca gelmiş? Ne zaman keyif sürmüş? Benim hatırladığım en son kuşlara yalattığı zaman keyif sürmüştü.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ftor dediğin fatıh terim ise ne zaman şampiyon olunca gelmiş? Ne zaman keyif sürmüş? Benim hatırladığım en son kuşlara yalattığı zaman keyif sürmüştü.

deliye laf anlatmaya hacet yoktur engin bey.

gsde para olmadığı zaman geldiği zamanı söylerseniz müteşekkir olacağım engin bey

Geri
Üst Alt