NBA 2010-2011 Transfer Sezonu

Cevap: NBA 2010-2011 Transfer Sezonu

Mike Miller'da Miami yolunda, büyük ihtimal. Bizim takım gittikçe güçleniyor. :)

Ne edemezler ki ? Nba'de bi oyuncu isterse bi takıma gider.Onun yolunu bulurlar o sorun değil.(Bosh,Wade,Lebron + yan parçalar bile yapıldı Miamı tarafından.Bu ne ki)

Miami Heat ayrı mevzu. 3 tane max sözleşmeyle free agent adamı alabilecek bütçeleri vardı ve aldılar. Gerçi Sign & Trade'le aldılar bu adamları. Hem oyuncuların eski klüpleri, hem oyuncular, hem de Miami kazandı. Cavs ve Raptors karşılığında Trade Exception ve draft hakları aldılar. Oyuncular 5 yıllık süreçte daha çok para kazanacaklar.(çünkü bir oyuncunun Bird haklarına sahip takım, oyuncuya daha çok para teklif edebiliyor). Miami ise oyuncuların ilk yıl maaşlarını düşük tutabildi bu sayede. (az başlıyor ama artışlarla beraber 5 yıllık süreçte daha çok oluyor.) Ayrıca Wade daha çok feragat etti alacaklarından sözleşmesinde. Yan parçalar dediklerin de bu sayede geldi. Mike Miller ve Haslem onlar da. Haslem de Full MLE tekliflerini geri çevirdi. 10 milyon € civarında daha az kazanacak. Ilgauskas ne kadar alacak bilmiyorum ama vet's minimum'a imzalamış olabilir.

Şimdi gelelim asıl mevzuya. New York Knicks neredeyse salary cap'i aşacak. Bu sebeple free agent alamaz. Gerçi Melo ve CP3 free agent değiller. Takdir edersin ki Melo ve Paul denilen bu adamlar, mevkilerinin en iyi 3 adamı arasında. Takas için iyi şeyler önermen lazım. Takımları isterse takas etmezler. Melo ve Paul ne kadar isterse istesin. Kalıp gitmeleri takımlarının insiyatifinde. Gidiyorlarsa da, gidecekleri takım da kendi takımlarının insiyatifinde. Mesela Denver isterse, Melo'yu Cleveland'a bile yollayabilir. Yeter ki Cleveland ve Denver anlaşsın. İsteyen oyuncu istediği yere gidemez NBA'de, free agent olmadığı müddetçe. ;) En son Hedo'da gördük. İstemediği Phoenix'e gitti.

Bilip bilmeden konuşmayalım bundan sonra.

Bir oyuncu istemediği takıma gitmeyebilir.Tabi bunun olması için oyuncunun sözleşmesinde madde olması gerekir.(oyuncu takas yapılırken takasa karşı çıkabilir)takas yapılması halinde oyuncu istemediği takıma gitmeyebilir bu sayede.bunun örneğini dallas-nets arasında kidd takasında gördük.devean george nets'e gitmek istemedi ve takas başka bi paketle gerçekleşmedi.aynı şekilde kobe için 2007 yılında takas söylentileri dolaşırken bulls ve detroit'den teklifler gelmişti.kobe bu takası istemediği için gerçekleşmedi.

Tabi ki sözleşmelerin genelinin "tradeable" olduğunu göz önüne alarak konuştum ben.

Sozlesme tradeable'sa sorun yok.

Acaba Charles Barkley ne dedi Hedo'nun transferine :o

Bir oyuncu istemediği takıma gitmeyebilir.Tabi bunun olması için oyuncunun sözleşmesinde madde olması gerekir.(oyuncu takas yapılırken takasa karşı çıkabilir)takas yapılması halinde oyuncu istemediği takıma gitmeyebilir bu sayede.bunun örneğini dallas-nets arasında kidd takasında gördük.devean george nets'e gitmek istemedi ve takas başka bi paketle gerçekleşmedi.aynı şekilde kobe için 2007 yılında takas söylentileri dolaşırken bulls ve detroit'den teklifler gelmişti.kobe bu takası istemediği için gerçekleşmedi.

O madde sadece kobede ve Dirk nowitzkide var.ama aklında bulunsun hiç bi maddede yazmasada bi oyuncu gitmek istediği takıma gider.+ Ben takımlar arasından bahsetmedim.Oyuncu isterse dedim sen istemediği takıma gitmeyebilir demişin.

@S.Serhat Türkel

New Yorkun aklında çok farklı planlar olustu.Lebronun oraya gideceğini düşünüyodu hepsi + Miamide 45 m salary caps vardı.İsteselerde alamazlardı 3 max .15 15 15 almış olması lazım 3 yıldızın.+ J.O'neal gibi oyuncularıda yollayıp yer açtılar.

+ Benim dediğim sadece bi dedikodu.Bu aralar yoğun olarak konuşuluyo.

O madde sadece kobede ve Dirk nowitzkide var.ama aklında bulunsun hiç bi maddede yazmasada bi oyuncu gitmek istediği takıma gider.+ Ben takımlar arasından bahsetmedim.Oyuncu isterse dedim sen istemediği takıma gitmeyebilir demişin.

@S.Serhat Türkel

New Yorkun aklında çok farklı planlar olustu.Lebronun oraya gideceğini düşünüyodu hepsi + Miamide 45 m salary caps vardı.İsteselerde alamazlardı 3 max .15 15 15 almış olması lazım 3 yıldızın.+ J.O'neal gibi oyuncularıda yollayıp yer açtılar.

+ Benim dediğim sadece bi dedikodu.Bu aralar yoğun olarak konuşuluyo.

Miami'nin 1 Temmuz günü 2 tane sözleşmeli oyuncusu vardı. Mario Chalmers ve Michael Beasley. Beasley'i takas ettiler Minnesota'ya daha sonra ve tek adamları kaldı. O halleriyle her türlü max. alabiliyorlardı çünkü 3 tane max = %90 edecekti ve 5804400'ün %90'ını 52 milyon civarında bir şeyler yapıyor. Yine de o adamları almak için S & T yaptılar. Cavs ve Raptors önce yeniden imzaladı bu adamlarla, sonra da takas etti. Sözleşme daha az başlıyor ve bird hakları sayesinde yıllık daha çok yükselebiliyor. Böylece 5 yılın sonunda daha çok kazanmış olacak Bosh ve LeBron. Wade ise fedakarlık göstererek az paraya oynamayı kabul etti. Miami'de kalıyorsa çok daha fazlasına imzalayabilirdi. Bu adamların max. imzalamamış olmaları, takımın geri kalanının saçma insanlardan oluşmaması içindi. Mike Miller geldi bu sayede ve Haslem'le sözleşme yenilediler.

Ayrıca oyuncu istemediği takıma gider. En canlı örneğini bu hafta içinde Hedo'da yaşadık zaten. Oyuncunun sözleşmesi yeter ki "tradeable" olsun ve iki takım takas konusunda anlaşsın.

J. J. Redick'e yaptıkları teklif Orlando tarafından eşlenince, beklendiği gibi Ronnie Brewer'ı aldı Bulls. Hala eksikleri var tabi ki. İddialı bir takım olma yolunda ilerliyorlar ancak.

J. J. Redick'e yaptıkları teklif Orlando tarafından eşlenince, beklendiği gibi Ronnie Brewer'ı aldı Bulls. Hala eksikleri var tabi ki. İddialı bir takım olma yolunda ilerliyorlar ancak.

Rose patlama yaparsa seneye belki ECF yapabilirler Serhat. Yoksa oda zor bence.

Seneye Meloyu S&T yapabilirler bence.

Rose ve Melo çok iyi ikili olurlar, biri skorer digeride slasher.

Rose patlama yaparsa seneye belki ECF yapabilirler Serhat. Yoksa oda zor bence.

Seneye Meloyu S&T yapabilirler bence.

Rose ve Melo çok iyi ikili olurlar, biri skorer digeride slasher.

Rose bu sene daha da iyi olacaktır inanıyorum ki. Noah da aynı şekilde. Geçen seneden daha fazla galibiyet almaları muhtemel. Yapacakları 3-4 hamleyle tamam bir takım olurlar. En az 10 milyon $ da salary cap'in altında olduklarını göz önüne alırsak, zor değil tamamlayıcı oyuncuları almaları.

Melo da dediğin gibi cuk oturacak bir isim olur Chicago'ya. Deng'i de bir şekilde yollamarı lazım tabi. Gerçi seneye lockout falan deniyor ama bakalım.

Harrington Denver'de. Yine sutor aldilar:rolleyes:

Insallah Bell ve Thomas bize imza atarlar. Super transfer olur ikiside.

Birtanede slasher bulabilirsek Walton ve Vujacic yerine tadindan yenmez.

Miami'den bir transfer daha

Eski Washington Wizardslı guard Mike Miller Chris Bosh ve LeBron James'in tercih ettiği Miami Heat ile sözleşme imzaladı.

Miami yerel medyasının iddiasına göre 10 yıldır NBA'de forma giyen Miller, Miami Heat ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Miami Heat'e daha önce LeBron James Chris Bosh gibi yıldızlar katılmış ve Miami ekibi takımdaki yıldızları Dwyane Wade ve Udonis Haslem ile sözleşme yenilemişti.

Miami Heat Başkanı Pat Riley ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mike Miller'ı çevreden en iyi şut atan oyuncu olarak değerlendiriyoruz. Ayrıca Miller çok yönlü bir oyuncu. Topu kullanabiliyor, oyun kurabiliyor ve ribaund alabiliyor. Miller'dan büyük şeyler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Miller geçtiğimiz sezon Washington Wizards forması altında çıktığı 54 karşılaşmada 10.9 sayı ve 6.2 ribaund sayı ortalamaları ile oynadı.

Kaynak : Reuters

Heat'in daha adam akilli PG'si ve C'si yok.

Nash

J-Rich

Warrick

Hedo

Fyre.. akar :D

aaa gördüm ki bizim bir tane swingman'e ihtiyacımız var :D

Heat'in daha adam akilli PG'si ve C'si yok.

Evet. Neredeyse her takımın oyun kurucusu ve pivotu daha iyi. Hatta bench'i de en kötü takım olacak Heat. Heat'in ilgilendiği isimlere bakarsak da, böyle kalıyor bu durum. Wade veya LeBron uzun süreli bir sakatlık yaşarsa, bu takımın işi hiç de kolay değil gibi gözüküyor.

Evet. Neredeyse her takımın oyun kurucusu ve pivotu daha iyi. Hatta bench'i de en kötü takım olacak Heat. Heat'in ilgilendiği isimlere bakarsak da, böyle kalıyor bu durum. Wade veya LeBron uzun süreli bir sakatlık yaşarsa, bu takımın işi hiç de kolay değil gibi gözüküyor.

Lakers finalde gebertir Heat'i. (eger final yüzü gorurlerse)

Olasi bir Magics ECF'inde Howard'i kim savunacak merak ediyorum dogrusu. Prime'ini geçmis KG bile darmadagan eder pota altini.

Haslem disinda pis isleri yapabilecek oyunculari yok. Oda Center oynamak icin kisa kalan biri.

Z ve Bosh ligin en yumsak oyuncularindan biri zaten.

PG:Blake>Chalmers

SG:Kobe>= Wade

SF:Artest<Lebron

PF:Gasol>Bosh

C:Bynum>Pittman

6ci adam: Odom =< Miller

Bench: LA>MIA

Phil Jackson>Riley

Salary Cap'leride doldu. kimi alacaklar MLEyle uzun olarak?

Geri
Üst Alt