NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

gardash bandwagoning'e bende karsiyim ama anti-bandwagon ilacin yoksa bunun tartismasini neden yapiyorsun?

yaser gavat oldugu icin

yoo oyle olsa oyle derim ama degil

bulls sampiyon mu olmus 10 senedir, bu herifler lakers sampiyon oluyor diye tutuyor oyle olsa ben de lakersli olurdum ;) yani

local takimimi tutuyorum her durust sports fan'in yaptigi gibi
-

olm sanki sadece reali mi tutuyolar ? elin sapıkları gidiyor lazioyu tutyor st.pauli tutuyorlar . onları elicekmiyiz yani_._?

sen tutuyon işte

Kobe bombos sutlar kaçiriyor yine...

LA'deki Utah maçindan sonra ne oldu bu adama merak ediyorum.

-

olm sanki sadece reali mi tutuyolar ? elin sapıkları gidiyor lazioyu tutyor st.pauli tutuyorlar . onları elicekmiyiz yani_._?

sen tutuyon işte

benim bulls taraftarligimla senin wizardsliligin bir degil bunu 100% iddia formatinda bile tartismam bunu boyle bil

benim bulls taraftarligimla senin wizardsliligin bir degil bunu 100% iddia formatinda bile tartismam bunu boyle bil

degil zaten ben galatasaraylıyım . wizardı desteklemem arada izlerim . senide tanımış olduk böylece cund

avut olum kendini sen..

saf temizlerden kim kaldı as

0 isabet kaydettin yaser

%fg: .18

Hayri illinois'li diye biliyorum? bulls'lu olmasi gayet normal yani tartismayi anlamadim. PA'de philly'de oturmayanlar'in cogu Sixers'i tutar. ama herkes oturdugu/dogdugu sehrin takimini tutsaydi kaç tane galatasarayli olurdu merak ediyorum.

bizde dogduk ama tutumuyoruz hakki kardeşi .. emrah aslantürke geçen laf ediyorduk . adam ordulu . o zaman geri mi alalım . dounle agentlık yapmayalım lütfen

tutsun tamam tutsunda diger destekçilere laf etmesin . komg oluyor çünkü

Kobe ilk yariyi sayi atamadan tamamladi.. Ender gerceklesen olaylardan bir tanesi :(

bizde dogduk ama tutumuyoruz hakki kardeşi .. emrah aslantürke geçen laf ediyorduk . adam ordulu . o zaman geri mi alalım . dounle agentlık yapmayalım lütfen

yahu adam ordu'da dogmussa burda sorun ne allah allah. bende bati londra dogumluyum sehrin takimini tutmayalimmi yani? kendim istanbul'a 2-3 gitmisligim anca vardir. galatasaray'lida olmayalim oyleyse.

demek istedigim kim hangi takim tutmak isterse tutar.

Bynum 2 sayi 5 rebound. Bryant 0 sayi 5 assist.

ikiside les ve playofflar yaklasiyor...

oglum sana birşey mi diyoruz ? tutan tutsun diyorum ama ben tutmam tutana saygı gösteririm ama anlamam . sana gsli olma diyen yok ki zaten.

adam laf ediyor ama kendi aynısını yapıyor diyorum ben.

ordulu adama orduyu tuttugu icin degil galatasarayi tutuyormus gibi yapip sonra salladigi icin laf ettik

benim milleti elestirdigim seyle bullsu tutmam bir degil, bir kere nbade hangi takimi tutarsan tut galatasaraydan cok uzak bir yer cunku. o zaman bearsi falan da desteklemeyeyim nflde. yok boyle mantik

millet kalkip aklina gore man unitedi, chelseayi, real madridi tutuyor. hadi tutsun birsey demiyorum, gelip galatasaray forumunda onlardan biz diye bahsediyor. oyle sacmalik gormedim.

ayrica dedim yasadigim yerde herkes bullslu, yerel kanalda bulls maci cikiyor, nbai takip etmeye baslayinca bullslu oldum DOGAL olarak. ntvsporda gorup taraftar olmak ayri, yasadigin kosullarin etkisiyle olman farkli

kapis

oglum sana birşey mi diyoruz ? tutan tutsun diyorum ama ben tutmam tutana saygı gösteririm ama anlamam . sana gsli olma diyen yok ki zaten.

adam laf ediyor ama kendi aynısını yapıyor diyorum ben.

aptalsin o zaman yaser

yazdim, onu da anlamazsan bosuna kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt