NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

[video=youtube;6jo9wuZMINQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6jo9wuZMINQ[/video]

Wade :tiphat:

ne o ya, cop

[video=youtube;kU2FWX71Gn8]https://www.youtube.com/watch?v=kU2FWX71Gn8[/video]

Atlanta-Boston

Lakers-Spurs

Güzel maçlar varmış bu gece de.

Kobe oynuyor mu bu gece?

yaptim. clippers ust, sixers, denver, golden state.. handikaplarini da yazarim birazdan

:D

Alt üst kaç onu da yaz bir zahmet :)

Dün hayrının yaptıgı kuponu burda 9,5 handikapla Dallas kazanır dedim Hayri 10.5 handikap sac alır demiş ben yanlış secmisim kuponu yaparken. Dallas 10 puanla kazanınca hem ben hem digerleri tuttu :asd:

:D

Alt üst kaç onu da yaz bir zahmet :)

Dün hayrının yaptıgı kuponu burda 9,5 handikapla Dallas kazanır dedim Hayri 10.5 handikap sac alır demiş ben yanlış secmisim kuponu yaparken. Dallas 10 puanla kazanınca hem ben hem digerleri tuttu :asd:

Denver-Minnesota(+9,5) 1

okc-clippers (196,5) ust

Toronto(+4,5)-Sixers 2

Portland-Golden State(+3,5) 2

Yorum olarak da;

Denver play offlara rahat kalabilmek icin kazanir. minnesota zaten rubionun sakatlanmasiyla sezonu bitirdi kafa olarak

Toronto da bargnani oynamayacak. sixers doguda muthis bir play off yarisinda ilerleyen gunlerde fiksturu zor, bu tip maci kazanmali hem de bargnani yokken. Bir gun once mac yapti yorgunluk dezavantaj yalniz.

Portlandda lamarcus aldridge yok. amacsiz iki takimin maci nedense GS'ye guvendim aldridgein olmamasi etkendi.

Philly 2/2

OKC-Clippers üst

Atlanta 2 benim oynadığım kupon.

Yani atlanta alır macı? Bende +3 handikap var. Celtics favori ve evde oynuyor.

evet. boston bir gun once miamiyi yendi deplasmanda bayagi efor sarfettiler. bu maci bence de kaybederler ama. atlantanin da joe johnson&josh smith bir kotu sut atsa tikanip kaliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt