NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

San Antonio 19

Dallas 4

Rezalet basladı Dallas, bir iddaa daha baslamadan yatmıs oluyor bu durumda. :(

Heh aynen Dallas rezil başladı. İlerleyen dakikalarda dengelenir mutlaka.

ulan Atlanta..

26-9, iy 2 verdim, benim sansım kalmadı sayılır artık. :o

L.James ve Wade'siz Miami iyi savaşıyor deplasmanda Atlanta'yla şu ana kadar, 43-42 öndeler.

İşin sırrı Atlanta'da. Adamlar savunma yapmıyorki.

NBA değil de başka bir lig olsa maçları satmışlar dicem :D

Konsatrasyon kaybı denilen şey bu olsa gerek, tabii birde Toronto yıllarındaki gibi ilk opsiyon olması nedeniyle Bosh'un etkili oyunu.

Yarın gece 12 mac var, arka arkaya ara vermeden mac yapan takımların cok yorgun olmasınında etkisiyle her mac sürpriz bitiyor, cok zor bu sene NBA'den para kazanabilmek iddaa'da. Umarım yarın gece handikaplar düzgün olur, maclarda az sürpriz olur. :o

Yarın gece 12 mac var, arka arkaya ara vermeden mac yapan takımların cok yorgun olmasınında etkisiyle her mac sürpriz bitiyor, cok zor bu sene NBA'den para kazanabilmek iddaa'da. Umarım yarın gece handikaplar düzgün olur, maclarda az sürpriz olur. :o

Dun gece tek mactan gıttım zaten Gınobılı yokmus Suprs'te bu gece costu serefsızler dun ılkyarı G.State Curry ve Ellies 40 sayı civarı attılar, yarın ama Toronto, New York, Portland, Oklahoma bu 4 maç 10+ biter tabii daha handıkapları gormedık ama yarın basıcaz artık 30-50 arası bişey

Dallas ve Atlanta'da birşey var bu gece. İstesen bu kadar rezil oynayamazsın.

Dun gece tek mactan gıttım zaten Gınobılı yokmus Suprs'te bu gece costu serefsızler dun ılkyarı G.State Curry ve Ellies 40 sayı civarı attılar, yarın ama Toronto, New York, Portland, Oklahoma bu 4 maç 10+ biter tabii daha handıkapları gormedık ama yarın basıcaz artık 30-50 arası bişey

Aynen yarın cok banko mac var ama handikaplar cok önemli, aynı zamanda 1 gün veya 2 gün dinlenen takımlar arasında da cok fark oluyor performans olarak.

Bu gece maca cıktıktan 24 saat sonra 2 gün dinlenen bir takımla karşılaşıyor mesela Portland. Bunlar da cok sürprize yöneltiyor macları.

Umarım yarın adam gibi handikaplar olur da son 1-2 günün acısını cıkartabiliriz.

serefsiz satilmis Atlanta.

atlanta sana o kadar küfür ediyorum ki su an, soyup sogana cevirdiniz beni.

Aynen yarın cok banko mac var ama handikaplar cok önemli, aynı zamanda 1 gün veya 2 gün dinlenen takımlar arasında da cok fark oluyor performans olarak.

Bu gece maca cıktıktan 24 saat sonra 2 gün dinlenen bir takımla karşılaşıyor mesela Portland. Bunlar da cok sürprize yöneltiyor macları.

Umarım yarın adam gibi handikaplar olur da son 1-2 günün acısını cıkartabiliriz.

Bu sene gördüğüm en forumda takımlardan biri Portland özellikle Phoneix gibi kek takımları affetmez isterse 3 gün üst üste oynasın, Lakers'ta 3 gun üst üste oynadı 3. gunku macını kazanabildi. Washington'da Mcgee olmasa TBL'de final oynayamaz mesela bu kadar kötü olucaklarını tahmin bile edemezdim şu halleri içler acısı, Sacremento desen oda oyle ama onların en azından kadro berbat, NBA son yıllarda maç seçtirtmeye başladı Hanedanlar oluşuyor güç dengeleri artıyor, 3 yıldıza sahip birçok takım var Miami, Lakers, Boston başı çekiyor New York, Clipers gibi takımlarda hemen arkalarından geliyor o yuzden Atlanta, Denver, Portland gibi takımların maçları daha zevkli oluyor maçlar en azından belli oyuncular üzerinden dönmüyor.

neyse ki atlanta biraz toparladi, 70-68 öndeler 3.periyot sonunda.

Dallas 15 top kaybı yapmış, %30la hücum ediyorlar. Odom adlı 3lük canavarı dört tane 3lük kullanmış. :D

bi daha nba iddaa'sini oynarsam, chris bosh'a benzeyeyim.

serefsizlik diz boyu.

Üst verdiğim maçta son şampiyonun bu kadar kötü oynaması ne hoş ne hoş :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt