NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Hamilton Wade tutabileceğine inanıyor musun Uğurcan.:)

Wade'i tutar dediğim Wade cok pasif kalır demek değil yani tabi ki Wade çok sayı bulacak ama cok da zorlanacaktır Hamilton'un savunmasında.

Wade'i tutar dediğim Wade cok pasif kalır demek değil yani tabi ki Wade çok sayı bulacak ama cok da zorlanacaktır Hamilton'un savunmasında.

Anladım ben seni.Yalnız Hamilton Detroit günlerindeki gibi savunma yapamıyor.Ama gayret edecektir elinden geldiğince.

Abuk bir şey olmazsa Miami yener. Deng veya Hamilton'dan biri yoksa Miami rahat yener hatta.

Son maçlara çıkışa geçsede, Hamilton kim Allah aşkına ? Bir tek son İndiana macında oda %30'la sut atarak 17 sayı diğer oynadığı maçlara bakın Charlotte, Jersey, Sacremento falan bi adam gibi Kobe'ye karsı Lakers'la oynadı onda da husran yarattı, WADE ezip geçer Hamilton'ı, eğer Miami dış şut sokarsa maçı rahat alır, o şutlar girmezse işte o zaman Boozer'ın performansı macın sonucunu belli eder.

2.5 handikaptan Miami'ye ilk yarı girilir mi beyler?

Ben 1/1 girdim Miami'ye. Deng yokmuş, Rip'in durumu da belirsizmiş. Yanına Dallas'ı mı New Jersey'i mi koysam bilemedim.

Murat Murathanoğlu en azından Murat Kosova anlatsa bu maçları daha çok keyif veriyor, maçı anlatan adam resmen anlatıken uyuycak gibi adam serbest atış cizgisinden ucarak smac yapıyor evet şimdi guzel bir hareket daha izledik diyor ayar oluyor insan, maçı yaşayamıyor.

Rose - Hamilton - Brewer - Boozer - Noah Chicago'nun ilk beşi.

Chalmers - Wade - Lebron - Bosh - Anthony Heat'in ilk beşi.

Guzel mac olacak...

Lebron'u Brewer mı savunacak :o

NBA'in en iyisi bence. O yüzden dedim zaten, Chicago bir adım öne geçti şu anda.

Arkadaşlar bu forumda hiç Heat'li yok mu ya? :) Resmi Miami Heat başlığı göremedimde :(

LETS GO HEAT!!!

a

offf kötü başladık :(

LeBron :016::016::016::016:

Durum kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt