NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Yarım sayıyla yatan bir kupon daha.

İki gece önce de Miami'ye 1/1 vermiştim Detroit maçına 4.5/8.5 handikaptan 10 sayı farkla alıp ilk yarı 4 sayıyla önde kapamışlardı. Yine yarım sayıdan yatırdılar yine. Bıktım abi harbi bıktım ya. Bugün tekten yatan kupon sayım 8-9'u falan bulacak gece NBA maçlarının bitimiyle. Çileeeeeee

Yarım sayıyla yatan bir kupon daha.

İki gece önce de Miami'ye 1/1 vermiştim Detroit maçına 4.5/8.5 handikaptan 10 sayı farkla alıp ilk yarı 4 sayıyla önde kapamışlardı. Yine yarım sayıdan yatırdılar yine. Bıktım abi harbi bıktım ya. Bugün tekten yatan kupon sayım 8-9'u falan bulacak gece NBA maçlarının bitimiyle. Çileeeeeee
Umut daha tutan kuponunu görmedim,ne zaman şu başlığa gelsem paso sövüyorsun :D

Rip Hamilton kosede bombosmus.

ne nefesi la, bombos 2 serbest atis kaçirdi. Tekini atsa uzatmalar, ikisini atsa aldilar maçi

Olabilir hacı serbest atış kaçabilir.Lebron gibi son hücumlarda s.çmadı hiç değilse.Son topu daha iyi kullanamazdı.Korver´a,Battier yapıştı.Mecbur potaya gidecekti.

Simdi hangi mac izlenir beyler?

Boston-cleavend

new jersey-toronto

Orlando-indiana

Yoksa yarim saat daha bekleyip dallas-spurs macina mi bakayim

Lebron böyle olacagi belliydide zaten. Rosedan alisik olmadigimiz görüntüler. Birdaha Miamiye karsi olmasin Rose Baba.

Rose'dan alisik olmadigimiz goruntuler'mi? Teeee NCAA'den beri Derrick Rose clutch serbest atislari kaçirmasi için meshurdur.

Daha geçen playofflarda Heat serisinde kaçiriyordu serbest atislari. Bir gün Rose ligin en iyisi olacak ama simdi degil daha.

Rose genede harika oynadı helal olsun bence maçın yıldızı. koskoca bullsu tek başına taşıdı. Hücumda en çok yardım etmesi gereken boozer yatarken o elinden gelenin en iyisini yaptı.

Rose'un yanına skorer biri lazım. Boozer'dan fayda yok. Rose tek başına şampiyon yapamaz Chicago'yu. Yanında mutlaka bir skorer olmalı.

Rose'dan alisik olmadigimiz goruntuler'mi? Teeee NCAA'den beri Derrick Rose clutch serbest atislari kaçirmasi için meshurdur.

Daha geçen playofflarda Heat serisinde kaçiriyordu serbest atislari. Bir gün Rose ligin en iyisi olacak ama simdi degil daha.

Clutch serbest atislari kacirmasina karsi lafim yok. Ancak cok macta Clutch sayilarla takiminida kurtarmistir.

Olabilir hacı serbest atış kaçabilir.Lebron gibi son hücumlarda s.çmadı hiç değilse.Son topu daha iyi kullanamazdı.Korver´a,Battier yapıştı.Mecbur potaya gidecekti.

Kusura bakma reyis ama hicte iyi kullanmadi. PnR'i ikiye böldu (buraya kadar iyi), sonra top elinden kaçti, ustune aslinda birde ofansif faul yapmisti, döndü bakti, bombos olan Rip'i gormedi tuhaf bir sut salladi çembere zar zor degdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt