Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NYK bu sene hicbiryere gelemez. Konferans Yari Finali cok büyük basari olur, orasi bile zor bana kalsa.
Defansif yönleri cok zayif bazen. Anthony takima adapte olacak. Ofanstada hic bir taktik anlayisi felan görülmüyor. Sahaya cikip oynuyorlar. Iyi oyunculariylada maclari aliyorlar, ama disli rakiblere karsi olmuyor ve zayif takimlara bile cogu zaman zorlaniyor.
Mike D`Antoni gitmeden bu takimdan Sampiyonluk beklemeyin.
Asil defansif yonleri iyi bu sene. Chandler ve Shumpert savunma anlayisini tek basina degistirdi ve kimse sampiyonluk beklemiyordur zaten ama özellikle Heat'e karsi iyi eslesiyorlar bence. Melo LeBron için kotu bir eslesme, Amare ve Chandler ikilisi ligin en atletik PF-C tandemi ve EGER the Dragon bu oyununu devam ettirirse olasi bir Knicks-Heat serisi 7 maça uzar.
Asil defansif yonleri iyi bu sene. Chandler ve Shumpert savunma anlayisini tek basina degistirdi ve kimse sampiyonluk beklemiyordur zaten ama özellikle Heat'e karsi iyi eslesiyorlar bence. Melo LeBron için kotu bir eslesme, Amare ve Chandler ikilisi ligin en atletik PF-C tandemi ve EGER the Dragon bu oyununu devam ettirirse olasi bir Knicks-Heat serisi 7 maça uzar.
Benchleri çok kötü. Ben sanılanın aksine Anthony'nin iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum eğer egosunu yenebilirse. Knicks 1-2 takviye ile (JR Smith başta olmak üzere) contender seviyesine ulaşabilir Anthony bu kadroya ayak uydurduğu sürece.
Cacik Olmaz Knicksten. Tamamen Bireysel oyunlara kalmis bir takim. Oyun sablonu yok, sistem yok, birsey yok.
Bugun 3 mac var:
Indiana-Nets
chicago-boston
portland-clippers