NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Semih 14 sayı, 3 rib, 6/8

Hedo 15 sayı, 5 rib, 3 asist, 2 tç, 5/8

semih yerine baskasini oynatiyo heralde

Hakem maçı bitirmeli. Acıdım adamlara :(

Charlotte Bobcats 89-96 Orlando Magic / Dwight Howard 25 sayı, 17 ribaund ve 4 asist. / Gerald Henderson 22 sayı, 4 ribaund ve 3 asist.

Golden State Warriors 105-95 Cleveland Cavailers / David Lee 29 sayı, 9 ribaund ve 3 asist. / Kyrie Irving 18 sayı, 8 ribaund ve 5 asist.

San Antonio Spurs 98-120 Miami Heat

Phoenix Suns 97-118 Chicago Bulls / Carlos Boozer 31 sayı, 6 ribaund ve 1 asist. / Steve Nash 25 sayı, 1 ribaund ve 9 asist.

Denver Nuggets 105-95 Milwaukee Bucks / Corey Brewer 22 sayı, 4 ribaund ve 2 top çalma. / Brandon Jennings 30 sayı, 3 ribaund ve 6 asist.

Detroit Pistons 80-97 Houston Rockets / Samuel Dalembert 14 sayı, 12 ribaund ve Luis Scola 14 sayı, 5 ribaund. / Tayshaun Prince 20 sayı, 3 ribaund ve 2 top çalma.

Los Angeles Clippers 79-108 Utah Jazz

Temsilcilerimizin Performansları

Hidayet Türkoğlu 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve 2 top çalma.

Semih Erden 14 sayı, 3 ribaund.

Ersan İlyasova 9 sayı, 11 ribaund ve 1 asist.

Enes Kanter 10 sayı, 5 ribaund.

Ömer Aşık 11 sayı, 4 ribaund.

Temsilcilerimiz adına bugüne kadar geçirdikleri en güzel gün bence. Hepsi çift hanelere ulaşmış ( ersan 9 onu da 10 sayalım artık ), Enes daha fazla süre almalı. Semih kendini aşmış bugün, Ersanın da istatistiği iyi ama başka bir takıma takas olması lazım bence. Ömer de Rose'suz olmamıza rağmen iyi destek vermiş. Keşke her mac böyle sayılar bulsa.

Hedo'ya da alıştık bu sene her maç harika.

Gecenin en iyi adamı Semih Erden'di kesinlikle, taraftarlar bile sasırdı performansına.

Hedo ilk yarı faul problemine girdigi icin cok az oynadı. Ona ragmen iyi sayılabilecek istatistiklere ulastı.

Omer de yine sayılarının cogunu oyun koptuktan sonra attığı icin cok da onemli gormuyorum performansını.

Enes çok şanssız adama üzülüyorum. Aldığı süreler de kolay kolay artmaz. Çünkü önünde Al Jefferson gibi ligin en iyi uzunlarından biri var. Yine Millsap da çok iyi performans gösteriyor. Favors var yine benchten gelen. O yüzden Enes Utah'da olduğu sürece alacağı dakikalar hep sınırlı olur.

Utah ligin en iyi uzun rotasyonuna sahip takımı konumunda ve bunu da iyi kullanıyorlar açıkçası. Bu sene gösterdikleri performans da şu ana kadar çok iyi. Ben bu kadar iyi olacaklarını düşünmemiştim açıkçası.

Hidayet de bu sene Türk oyuncular içerisinde açık ara en iyi ve en verimli performansı gösteriyor bence. 4. çeyreklerde sürekli sorumluluk alıyor vs....

Semih'in performansının nasıl bu kadar iyi olduğuna bakmak için kiminle oynadığına bakmak yeterli olacaktır.

Enes çok şanssız adama üzülüyorum. Aldığı süreler de kolay kolay artmaz. Çünkü önünde Al Jefferson gibi ligin en iyi uzunlarından biri var. Yine Millsap da çok iyi performans gösteriyor. Favors var yine benchten gelen. O yüzden Enes Utah'da olduğu sürece alacağı dakikalar hep sınırlı olur.

Utah ligin en iyi uzun rotasyonuna sahip takımı konumunda ve bunu da iyi kullanıyorlar açıkçası. Bu sene gösterdikleri performans da şu ana kadar çok iyi. Ben bu kadar iyi olacaklarını düşünmemiştim açıkçası.

Hidayet de bu sene Türk oyuncular içerisinde açık ara en iyi ve en verimli performansı gösteriyor bence. 4. çeyreklerde sürekli sorumluluk alıyor vs....

Semih'in performansının nasıl bu kadar iyi olduğuna bakmak için kiminle oynadığına bakmak yeterli olacaktır.

Kesinlikle Enes'in işi cok zor orada. Favors benchten geldigi anda muthis katkı saglıyor gercekten. Utah'ın planlarına baglı hersey. Eger Big-Al'ı takaslamayı dusunmuyorlarsa Enes'in herhangi bir gelisim saglaması imkansız.

ust duzey bir nba oyuncusunun bariz zictigi mac var mi hic? boyle 20'de 1 atip 2 sayi 1 ribaund 4 turnover 5 fual falan. ama iyi topculardan

ust duzey bir nba oyuncusunun bariz zictigi mac var mi hic? boyle 20'de 1 atip 2 sayi 1 ribaund 4 turnover 5 fual falan. ama iyi topculardan

Bu sezon iyi oyunculardan bildigim bir tek howard sacremento macinda kotuydu 5 sayi felan atmisti

Bugun de guzel maclar var.

clippers-dallas

atlanta-portland

orlando-spurs

Washington Kırmızı ayarı yedikten sonra nihayet kazanmayı başardı, hem de Oklahoma'ya karşı. :)

Westbrook sonunda bekleneni vermeye başlıyor,artık geçte olsa tam bir süperstar kıvamına gelmeye başladı.Biraz beynini kullansa ve Durant´ın bu takımın lideri olduğunu kabul ederse bence abartısız Rose´dan sonra en özel yetenekleri olan PG

Westbrook sonunda bekleneni vermeye başlıyor,artık geçte olsa tam bir süperstar kıvamına gelmeye başladı.Biraz beynini kullansa ve Durant´ın bu takımın lideri olduğunu kabul ederse bence abartısız Rose´dan sonra en özel yetenekleri olan PG

Rondoyu unutma

Bu gece 03:00 Miami-Lakers ... Kaçmaz.

super mac var.

Wade oynayacakmış.Lakers fark yer.

Wade oynamiyor, LeBron hasta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt