NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Ersan ne yaptı öyle ya.. :)

Millet de sabah kalktiginda seninle ayni tepkiyi verecek dostum. "Wawwwww Ersan neler yapmis oyle yahu'' gibisinden... :)

Süper maçtı, yerini iyice sağlamlaştırıyor. Ribaundun yanında skor yükünü de ele aldı, Jennings gibi malın olduğu yerde iyice parlamaya başladı. İkinci bir hususta bu maçta son periyot yenilme hastalığına kapılmadılar.

Orlando maçı var bu gece iki oyuncumuzu izleme fırsatı bulacağız. Bakalım Ersan, Howard'a karşı ribaund işini ne yapacak(gerci yine de 4 hucum ribaundu olmak üzere 10 ribaund almıştı geçen maçta).

Oha Ersan napmış öyle yaaa :D

Ersan İlyasova, 85/86 sezonundan beri NBA'de sayı ve rebaund'da 25-25 barajını geçen 17. oyuncu olmuş bu arada.İnsallah devamı gelir bu performansın :tiphat:

Helal olsun Ersana.:tiphat:

Bu sabah KG ve Basstan yoksun Detroite yenilmişiz.

Bu kadroyla bu kadar.

Benche bakıyorum.Bradley,Stiemsma,Daniels,Pavlovic,Johnson hepsi yeteneksiz.

Bass ve Pietrusun taşıdığı benchle bu kadar.Sayın Ainge buyrun bu kadro sizin eseriniz.

Saçma sapan bir Perkins takası takımı ne hale getirdi.Jermaine 6 milyon dolar verdik boşu boşuna.

Allahtan seneye kontratı bitiyor.Seneye 3-4 milyon dolar ister gene ve Ainge gene tutar kadroda onu.

Durant 51 sayı :SS:

Bugün çok saçma performanslar var lan.

Ersan kariyer maçını oynamış kesinlikle ama böyle bir maç oynayacağının da sinyalini veriyordu özellikle ribaund konusunda son zamanlarda böyle bir performans bekliyordum açıkçası.

Durant 51 sayı attı ama aynı maçta Westbrook 40 sayı attı yetmedi Ibaka 11 blok yaptı 14 sayı attı 15 ribaund çekti ve triple double yaptı.

Mesela Kobe 32 sayı attı ama 10 top kaybı yaptı.

Konuya anket ekledim...

O ne la Ersan napmışş öle

[video=youtube;-x9m21tlSCg]https://www.youtube.com/watch?v=-x9m21tlSCg[/video]

Offf offf off o neydi öyle Rubio :tiphat:

MVP Durant olur ama oyun Rose'a.

MVP maalesef Lebron olur.

Şu andaki duruma bakarsak Kobe veya Lebron dışında herhangi birinin MVP olması sürpriz olur. Lakers'ın normal sezonu çok iyi yerde bitirmeyeceğini varsayarsak da Lebron bir adım daha önde. Bu iki ismin dışında diğer aday ise Durant ama onun şu ana kadar gösterdiği performans Lebron ve Kobe'nin çok gerisinde.

Şu andaki duruma bakarsak Kobe veya Lebron dışında herhangi birinin MVP olması sürpriz olur. Lakers'ın normal sezonu çok iyi yerde bitirmeyeceğini varsayarsak da Lebron bir adım daha önde. Bu iki ismin dışında diğer aday ise Durant ama onun şu ana kadar gösterdiği performans Lebron ve Kobe'nin çok gerisinde.

adam daha dün 51 sayi atti la.

28/8/3 ve 2-3 tanede gamewinner'i bu sene. Istatistik olarak LeBron (28/8/7) ve Kobe'den (29/6/5) çok farki yok. Bunun ustune birde OKC Bati'da birinci. +NBA'in OKC'i nekadar sevdigini biliyoruz.

Benim top 5'im simdiye kadar MVP için;

1.LeBron

2.Durant

3.CP3

4.Howard

5.Kobe

Lin olsun MVP :D

Let's go chicago old boys

bulls 27-15 atlanta.. ilk ceyrek bitmek uzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt