NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

clippers batidan çikamaz.

1.OKC

2.Heat

3.Bulls

bence. Grizz'de baya ses yapabilir bu playofflarda. Lakers belki WCF'i zorlar

Clippers'ın konferans dezavantajı olduğu doğru ama orada OKC dışında herkesle çok rahat kafa kafaya oynar, üstünlük de kurar. Bana göre baya iyi takımlar.

Lin fanları hortladı.:asd:

Lucas Gordon>>Jeremy Lin

Rondo reis 17 asist

Chicago>NYK net bir şekilde takım olarak. Rose bu sene sakatken bile ne kadar iyi bir takım olduklarını gösterdiler ama hem Deng hem Rip hem de Rose sakatlıklarla boğuştu bu sezon. Çok büyük şanssızlık onlar için. Potansiyel olarak New York daha iyi Chicago'dan bence ama potansiyellerine ulaşabilecek ne kazanma içgüdüleri, ne koçları ne de sertlikleri var. Ha olsaydı Anthony ile Amare adam gibi oynayıp şu takımın hakkını verselerdi, Amare Müfettiş Gadget gibi giyinmeyi bırakıp Chandler'ın yanında yeni ikiz kuleleri oluşturacak adam olsaydı, Anthony o eskiden olduğu her topu aldığında sayıyı yapacak clutchın Allahı adam olsaydı... o zaman New York, Miami'yi zorlayabilirdi. Ancak zorlayabilirdi ama.

Miami o kadar güçlü bu sene. Ligde uzun süredir ilk defa bir takım atletizmiyle diğer takımları domine ediyor.

katiliyorum, yazinla iki detay disinda,

1.Anthony halen ligin en clutch adamlarindan biri. 2. Amare mr.gadget gibi giyinmiyor, gayet swag'li

Clippers'ın konferans dezavantajı olduğu doğru ama orada OKC dışında herkesle çok rahat kafa kafaya oynar, üstünlük de kurar. Bana göre baya iyi takımlar.

Bati harbi çok saglam bu sene. Spurs, Clipps, Lakers, OKC, Dallas?, Memphis.

Dogu çok kötu takimlarla dolu. Bir Miami ve Bulls var. Birde yeni yeni Knicks gelmeye basliyor

bu wrath of the titans filmi resmen god of war lan.

Howard Nets'e giderse doğu da sağlam olur.

Rondo ne arar triple-double yaptı lan :D

katiliyorum, yazinla iki detay disinda,

1.Anthony halen ligin en clutch adamlarindan biri. 2. Amare mr.gadget gibi giyinmiyor, gayet swag'li

Bati harbi çok saglam bu sene. Spurs, Clipps, Lakers, OKC, Dallas?, Memphis.

Dogu çok kötu takimlarla dolu. Bir Miami ve Bulls var. Birde yeni yeni Knicks gelmeye basliyor

tumblr_ly4qqdece61qz9lq8o1_1280.png

Lan tam Lin'e laf edecektim 5 sayı attı sıpa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt