NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

şaka maka sezon içerisinde kötü gidiyoruz ama bütün büyük maçları alıyoruz :D allahtan bu yıl böyle ufak hikayelerimiz var.

O degil de Rondo, hafif sert faullerde hemen atarlanirdi bu macta pek bi mazlumdu.. Yoksa... :p

Ersan sov devam ediyor. 3. ceyrek ortasinda 23 dakikada 17 sayi 7 ribaunt

İnanılmaz yahu inanılmaz ne şut sokuyor yahu Allah nazarlardan saklasın. Defansta da elinden geleni yapıyor gerçekten tam bir takım oyuncusu müthiş.

Ersan 20lere ulaşmış bile

cavs-houston maci da guzel

Lakers yetkililerinin izlemesi gereken mac.. Sessions,scola,martin,dragic...

8-11 FG

2-2 3lük

6-6 Free Throw

24 sayi 8 reb 2 Steal

Helal olsun.

ersanın maçına yayın istiyoruz gençler.

Edit

Jennigs varkene 20lerde atıyorsa,Nash filan olsa 30-40 atar herhalde.Ersan'a pasta atmıyolar ama kendi kendine sayı atıyor valla.

Ersan 10 Reb yaparak Double Doublea ulasti yine.

brandon'ı da bu kadar itin götüne sokmayın olm, tamam bencil falan da abartıyorsunuz biraz bence.

Derken hemen pesinden müthis bir Üclük gönderdi. Yürü be Ersan. :)

Jennings eski Jennings değil. Bu sene çok daha olgun o bencilliğinden de kurtulmuş. Takım oyunu olduğunu öğrenmiş bu oyunun.

Abi bazı adamlar vardır oynamaya değil oynatmaya oynar, bazıları da oynatmayı sevmez. Jennings de 2.'si. Ligde herkes bi Paul değil, Rondo değil. Her guard asist manyağı olmak zorunda değil. Jennigs de şutuna falan güvenen bir adam, çok abartılıyor bencilliği, tamam çok yardımsever değil ama öyle abartıldığı kadar da bencil olduğunu düşünmüyorum.

Chicagoyu Sampiyonluga bir adim daha yakinlastirabilecek en mükkemmel takviye Ersan Ilyasova olur hakkatten. Hem ofansif, hemde defansif anlamda o takima müthis uyum saglar gibime geliyor.

Bu mu ogrenmis hali dostum? gordugum en bencil adamlar arasinda ilk 3'te kesinlikle.

Valla bilmiyorum rookie sezonundan beri takip ediyorum ilk 2 yılında bencil ve iyi bir takım oyuncusu değil derseniz katılırım ama bu sezon kesinlikle takımın bir parçası ve takım oyununa daha yatkın. Görevini yapıyor içeri drive ediyor gereksiz abartı şut atmıyor özellikle gününde olmadığında vs...

Russel Westbrook Bencilin önde gideni desem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt