NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Hahah adamsın Tayfun.

Memphis-Lakers maci basliyor cnn turkte.

Haydi Memphis haydi Memphis haydi

Türkiye'de f5 neyse bence NBA'de Lakers'ta o, her zamanki gibi bir anti Lakers'cı olarak tarafsız izleyemiyorum lest go Memphis.

Pfff ayvayı yedik maç boyu artık her Tony Allen şut attığında abuk subuk espriler duyacağız.

Türkiye'de f5 neyse bence NBA'de Lakers'ta o, her zamanki gibi bir anti Lakers'cı olarak tarafsız izleyemiyorum lest go Memphis.

sana sordumu kimse nba'de kim ne diye, adamlar duysa fener ile kıyasladığını bir tarafıyla gülerler :D saçma sapan kıyaslamalar yapmayın.

sana sordumu kimse nba'de kim ne diye, adamlar duysa fener ile kıyasladığını bir tarafıyla gülerler :D saçma sapan kıyaslamalar yapmayın.

Sen beğenirsin yada beğenmezsin kardeşim, bana itici geldiği için Lakers, Memphis'i tutmasam bile bu maç Memphis'i desteklediğimi söyledim, senden bir alıntıda yapmadım, herkezin taraftarı olduğu gibi nefret ettiği takımın olması kadar doğal birşey yok.

marc gasol hem savunmada hem hucümda bynuma tecavüz ediyor

hayda sormasi mi lazim, seckin renkdas tespit yapmis bence gayet dogru, su pencereden bakalim bulls cimbomsa fenerin lakers olmasi dogaldir hem renkleri de bir (renkdaslar)

bencede cavs=kayserispor.

celtics=bursaspor

grizzlies=boluspor

hayda sormasi mi lazim, seckin renkdas tespit yapmis bence gayet dogru, su pencereden bakalim bulls cimbomsa fenerin lakers olmasi dogaldir hem renkleri de bir (renkdaslar)

renkleri nasil bir kardes?

purple-gold /=/ sari lacivert

renklere göre çağrışım olmaz, lakers lakers idir, Galatasaray başka farklı kavram bunlar.

pacers besiktas

tony allenin içine c.paul kaçmış

gasol+bynum bir marc kadar oynayamadılar şu ana kadar

tony allen bana veli kavlak'i cagristiriyor. grizzlies=besiktas evet

Bele$oğlu bjk'ye giderse o zaman tam Pacers olurlar Reggie Miller = Emre, gerçi Miller hakemlerle uğraşmak ve rakip oyunculara küfür etmek dışında en azından icraat ta yapıyordu.

reggie reistir emre gibi boş beleş bir adamla kıyaslamayalım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt