NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Carmelo kazandı. :)

rose toparlanmazsa playofflara kadar bu knicks bu bulls'u eler

Gösterdi hahaaha.:asd:

43 sayı ohaaaa Carmelo.

Chicago bu kritik anlarda Rose dışında skorer bulmak zorunda nokta.

Bu kritik anda top rose'un elinde olmayacak da kimin elinde olacak, wade olsa top gene roseda olurdu potaya giderdi baska bir skorer olmamasıyla alakası bile yok. Rose un batırmasını da uzun süredir olmamasına baglıyorum ben.

rose toparlanmazsa playofflara kadar bu knicks bu bulls'u eler

Rose toparlarda Hakkı.

Chicago tek oyuncuyla nereye kadar.Play offta Heat falan vites artıracak.Biz yaşlıyız ama play offta işimizi biliyoruz.

Tek Rose olmaz Hamilton,Deng ve verebilirse Boozer katkı vermek zorunda.Yoksa işi zor Chicago'nun.

Bu kritik anda top rose'un elinde olmayacak da kimin elinde olacak, wade olsa top gene roseda olurdu potaya giderdi baska bir skorer olmamasıyla alakası bile yok. Rose un batırmasını da uzun süredir olmamasına baglıyorum ben.

Yav Rose batırabilirde.

Tek başına nereye kadar Uğurcan normal sezonda bunlar sorun değil.Ama play off sorun.

Sırf bu yüzden Heat'e kaybettiniz biliyorsun.

Bu arada Wade örneğin kötü bir örnek Uğurcan.

Rose toparlarda Hakkı.

Chicago tek oyuncuyla nereye kadar.Play offta Heat falan vites artıracak.Biz yaşlıyız ama play offta işimizi biliyoruz.

Tek Rose olmaz Hamilton,Deng ve verebilirse Boozer katkı vermek zorunda.Yoksa işi zor Chicago'nun.

heat ve bulls dustukçe dusuyor. Bati'da artik apaçik konferans finali için. Pacers, Boston ve Knicks, Heat ve Bulls'u 7 maça rahat goturebilir playofflarda

Yav Rose batırabilirde.

Tek başına nereye kadar Uğurcan normal sezonda bunlar sorun değil.Ama play off sorun.

Sırf bu yüzden Heat'e kaybettiniz biliyorsun.

Macın genelinde tabi ikinci bir skorer lazım haklısın, kritik anlarda skorer pek önemli değil onu söyledim. Ama Play-off ta ripe, boozera denge bel bağlanmaz skor yükü anlamında. Bu bizim için büyük bir soru işareti.

Macın genelinde tabi ikinci bir skorer lazım haklısın, kritik anlarda skorer pek önemli değil onu söyledim. Ama Play-off ta ripe, boozera denge bel bağlanmaz skor yükü anlamında. Bu bizim için büyük bir soru işareti.

Rip gene tecrübeyle katkı verir.

Deng savunma yapmaktan zaten skorda atamıyor onada hak vermek lazım.

Eşleşeceği oyuncular Lebron,Pierce Carmelo falan.

Ama mesela Lucas ve C.J Watsonda burda çok önemli.Boozer zaten sertlikten siner.Noah play offta skor üretemiyor.

Birde Korverda önemli.Ah Ray Allen olacaktı burada o kadar farkederdiki.:)

heat ve bulls dustukçe dusuyor. Bati'da artik apaçik konferans finali için. Pacers, Boston ve Knicks, Heat ve Bulls'u 7 maça rahat goturebilir playofflarda

Boston zor, benchi cok cok zayıp ama pacers, knicks belkide adam gibi bir orlando bizi zorlar rose toparlanamazsa ama bence toparlanacak ya kolay degil 12 mac sonra oynamak.

New York dışında Chicago ve Miami'yi zorlayacak takım yok playofflarda. New York da eleyemez ve yine iki takım konferans finalinde karşılaşır.

Rip gene tecrübeyle katkı verir.

Deng savunma yapmaktan zaten skorda atamıyor onada hak vermek lazım.

Eşleşeceği oyuncular Lebron,Pierce Carmelo falan.

Ama mesela Lucas ve C.J Watsonda burda çok önemli.Boozer zaten sertlikten siner.Noah play offta skor üretemiyor.

Birde Korverda önemli.Ah Ray Allen olacaktı burada o kadar farkederdiki.:)

Aga cidden Watson ve Lucastan gelecek katkı gelmez olsun, play off ta bizim icin kilit adamlar bunlar asla olmamalı, rip tecrübe mecrübe var ama cidden bu sene berbat. Su takımda dedigin gibi bir allen bir garnett olsa varya off.

Boston zor, benchi cok cok zayıp ama pacers, knicks belkide adam gibi bir orlando bizi zorlar rose toparlanamazsa ama bence toparlanacak ya kolay degil 12 mac sonra oynamak.

Boston zor falan değil.Takımın çoğu play off tecrübesi olan oyunculardan oluşuyor.

Bu kadar küçümseme bizi.Bizde Ray Allen benchten geldiğinden beri biraz toparlandı benchimiz.

Bradley manyak gibi oynuyor.(çok çok şaşırtıyor beni.

Birde Pietrusta gelecek.Bence 7maça kadar götürebiliriz olayı.Sadece saçmalamıyalım.

Tabiki Roseun elinde olacak, ama rakib Roseun elinden baska ele gecmeyecegindende 100de 100 emin olabildigi icin son atakta Rosea odaklaniyor hepsi ve isler boka sariyor.

Bakiniz Celtics. Son atak kullanabilecek 4 kisi var, Piercede olur top sürekli ama Piercein atacagi belli olmadigi icin sirf ona odaklanamiyorsun. Onun icin ya o rahat kullaniyor veya bi bakmisin Allen, Garnett veya Rondo atmis Buzzerbeateri.

takimlar 8-9'luk rotasyonla oynuyor playofflarda.

her ne kadar sevmesemde su bursaspor gilikli takimi; Pietrus-Bradley-Stiemsma fena degil gibi benchten.

pietrus belki de digerlerine play-off ta güvenilmez. Form durumlarını bilmiyorum bu arada ne yalan söyleyeyim.

Kobe sakatligi nedeniyle suns macinda oynamamisti. kenarda mike browndan daha efektif adam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt