- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı
Bu gece iki guzel mac var..
Chicago - Miami
Spurs - Memphis
Bu gece iki guzel mac var..
Chicago - Miami
Spurs - Memphis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spurs memfisin nesi guzel abi bi tarafta 40 yasinda adamlar digerinde gay ve gaysol, cop mac
derrick rose varmi aksama?
@arda + Umut
Kupon yaptinizmi laa
Clippers maçına dikkat edin. NBA'in en büyük kuralıdır, süperstarı eksik takımlar spread yani handikapın içinde kalırlar. Ben hatta Minnesota'ya oynayacağım bu akşam.
Clippers maçına dikkat edin. NBA'in en büyük kuralıdır, süperstarı eksik takımlar spread yani handikapın içinde kalırlar. Ben hatta Minnesota'ya oynayacağım bu akşam.
Clippersa karsi oynayan süper yildizsiz takimlarimi diyorsun, yoksa genel olarakmi süper yildizsiz takimlar handikapin icinde kalir diyosun?
Birincisidir umarim, ama yinede sorim dedim.
Genel olarak.
Yane, genel olarak, süper yildizi olmayan takimlar Handikapin icinde kaliyorlar?
Katilmiyorum.
Katılıp katılmamanla alakalı birşey değil Tayfun'cuğum.
GENEL OLARAK süperstarlarını kaybeden takımları superstarsız oynadıkları ilk maçta handikapın içinde kalırlar ya da handikapı geçerler. Bu bundan önce bu sene de bir çok kere oldu. Wolves'un çok çok fazla olduğu aşikar ama 8.5'dan denenir bence.
Haaaa simdi anladim.
Ben basta söyle anladim, Aman aman (Lebron,Durant,Kobe vari) Süperstarlari olmayan takim genel olarak Handikapin icinde kaliyor.
Senin dedigin olabilir gercekten. Pek dikkat etmedim, ama düsündükce aklima mesela Lakersin Spursu yenmesi, Chicagonun Rose olmamasina ragmen iyi maclar cikarmasi, Boston en ciddi cikisini Ray Allen sakatlandiktan sonra yakalamasi felan gibi olaylar geliyor.