NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bayiye girdim sallama 3 maç yazdım Riga-Cska ms1 bizim maç üst cleveland'ın handisini bile görmeden bastım cleveland'a.11.5 çıktı hadi bakalım beklemedeyim maçı :D Geçen gün Euroleague'de CSKA-Limoges maçında son 3lükle yattık zaten.

Olabilitesi var. Denver da tırt

nuggets 8 farkla kazanir para kazanmak isteyen cabuk davranmali

Lebron sana ne zaman güvensek patlatıyon bizi be :D En iyisi avrupa basketbolu.Yalnız şu anda Euroleague'deki maçlar NBA'dekine göre daha zevkli.

8 dedik 9 oldu moruk okadarda olur hani

hem durant hem de westbrook yokluğunda okc felaket.batının durumu düşünüldüğünde bu sene playoff da yapamayacaklar gibi belki 8. sıradan girerler!!!

iyi geceler Amare Stoudemirenin yilda 23.4 milyon dolar kazandigi dunya

Nba maçlarını takip ederim genelde geceleri vakit buldukça hiçbir takımı kendime yakın hissedemedim :(
Mesela siz neden Lakers ?

Nba maçlarını takip ederim genelde geceleri vakit buldukça hiçbir takımı kendime yakın hissedemedim :(
Mesela siz neden Lakers ?

ben basketbolu ilk takip etmeye başladığımda -ki çok sıkı takip etmeye başlamıştım ileride basketbolcu olacaktım :D - Lakers fırtına gibi esiyordu ve tabii ki idolüm Kobe Lakers'taydı. ayrıca hayranı olduğum Game ve eski Snoop gibi rapçiler de Lakers taraftarıydı ve ben de Lakers'lı oldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt