NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KING'ın maçını tee cumaya koymuşlar. Özledik ulan!

Yeni sezon basliyor. H.O
iyi gun kotu gun her daim Lakersliyiz elhamdurullah

Dallas yeni takviyeleriyle çok hızlı oynayan bi takım olmuş.Uzun konusunda da Chandler'ı alarak pota altında sertlik oluşturacaklardır.Nowitzki'yi ne kadar efektif kullanacakları ve guardların akıllı oynayabilmeleri önemli.Sonuçta Ellis-Nelson gibi dengesiz 2 tane adamdan bahsediyoruz.C.Parsons'ın çok önemli katkı vereceğini Spurs maçının ilk yarısında gördük.Hızlı oyundan ziyade dengeli oynarlarsa başarılı olabilirler.

Lakers'ın maçını bekliyorum bi Lakers'lı olarak.Kadro yapısından ötürü hiç bi umudum olmamasına rağmen Kobe'nin geri dönüşünü izlemek keyif verici olacaktır.Bu sezonu drafta yatarak geçireceklerini düşünüyorum kadro yetersizliğinden ve sezon sonunda kontratı bitecek oyunculardan ötürü.önümüzdeki sezon salary'de açılacak boşlukla Kobe'nin devrinin yavaş yavaş kapanacağından dolayı yanına Durant'ı katmak isteyecekler.Bu yüzden bu sezondan başarı beklemek biraz iyimserlik olur.Tek önemli nokta Randle'ın vereceği katkı.

omar ashcock ilk devrede double double

takasa giricek var mi asist steal falan lazim bana

Randle'ın ayağı kırılmış ilk maçtan. bu arada Ömer-Davis ikilisi de acayip oynamış

nbacomdaki mac özetlerinde shaq geyik yapıyor. Güzel bir yenilik. :)

cenabet takım bu lakers randle'da gitti!!!! zaten çöp takımları var bu sene ve gelecek sene tanking'e oynasınlar kobe'nin sözleşme bitince de durant ve anthony davis ikilisini almaya baksınlar. durant-randle-davis draft dan da iyi bir point guard alırlarsa yine uçuşa geçer lakers.

kobe ve davis disinda adam gibi oynayan biri yok ne yazikki randle'dan cok umutluydum herif bacagini kirdi ilk gunde takimda bi cenabetlik var

Lakers seneye Paul, Durant, Melo ve Davis' i alacakmis.

yuhlayip yakip yiktiklari lebrona simdi abi cekecekler boyle de les bir taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt