NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sözümü söylemişim siz tartışadurun.

Anlatamiyoruz bazilarina heralde. Lebron yetenekli, ama Fizik ve Atlezizmi olmasa, öyle Kral diye hitap edilecek bir üst düzey yetenegi yok. Kobe gibi olaganüstü, bunu nasil soktu, 3 kisinin arasindan nasil girip onu atti diyebilecegin yetenek yok. Kobe nerdeyse her macta , yok artik diyebilecegin sayilar üretiyor. Ronaldo - Messi kiyaslamasina benziyor.

Lebron Kobeden kötü demiyorum. Ama Kobe Lebrondan cok yetenekli diyorum.
Ciddi mi söylüyorsun bunları ya? Yüzdeleri Kobeden 5er 7şer fazla olan, saha görüşü elit bir oyun kurucuyu aratmayan bir adamdan fiziği olmasa üst düzey yeteneği yok demek çok ayıp

Lebroni gelmis geçmis en iyi basketbolcu zannedenler MJ'i görmediler.

LeBron gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur. .
gif-4.gif

lebron cemaati gecen seneki sok spurs maglubiyetten sonra tinere yonelmis anlasilan

Kobe Lebron'dan çok daha yetenekli fakat Lebron'un oyun zekası, pas yeteneği ve anormal fiziği daha dominant ve maça hükmeden bir oyuncu olmasını sağlıyor. Çok farklı tipte 2 oyuncu fakat bir konu varki Lebron'u Kobe'nin önüne koyan oda karakterdir. Kobe iğrenç bir karakter benim için ve hiçbir zamanda sevmedim o tarz adamları. Maç sonu maçı kazanmak için öneri veren Lin'e küfür eder sonra son topta sıçar maçı kaybettirir. Fakat Lebron ise Chalmers denen zibidiye sırf sadece takım oyununu bozduğu için kızmıştır. Lebron her zaman takımının seviyesini artırmıştır hiçbir zaman kendine oynamamıştır Kobe gibi.

Westbrook çoşuyor arkadaş.Geçen seneden beri söylüyorum.Westbrook bu senenin MVPsi.24 dk 32 sayı 8 asst 7 ribaunt

devam eder bu heriflerin kazanacagi yok

Nasıl bir leştir bu doğu takımları. Begenmediğiniz lakers bile 4 de 4 yaptı doğu takımlarına karsı

Tapatalk

detroit haricinde hepsiyle sahasinda oynamis detroitinde ne kadar uyduruk bir ekip oldugu malum
bi eastern turu yapsinlarda ebelerinin hirkasini gorsunler

la bu salak philly niye tanking yapıyor anlamadım 2015 draftında yeni jordan-kobe-durant-lebron mu geliyor?

2014 drafti cok ovuluyordu noldu. tirt simdiye kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt