NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyleyse salaklıktan başka bir şey değil. Pota tam karşında , elinden de kaymıyor. Bildiğin kazmasın yani.

senin yazdığın salaklıktan başka bir şey değil. her ft kaçıran kazma mı oluyor? Stephen Curry de maç içinde kaçırıyor serbest atış. hem soğuk değil, hem elinden kaymıyor, hem de pota tam karşısında. kaçırdığında ona da kazma dersin sen (9da 2'yi savunmuyorum)

senin yazdığın salaklıktan başka bir şey değil. her ft kaçıran kazma mı oluyor? Stephen Curry de maç içinde kaçırıyor serbest atış. hem soğuk değil, hem elinden kaymıyor, hem de pota tam karşısında. kaçırdığında ona da kazma dersin sen (9da 2'yi savunmuyorum)
Tamam da ft'de 2 kere airball atması normal değil. Kaldı ki o maçta 9/2 atmış. Ha her ft'yi kötü atan kazmamıdır diye sorarsan elbette değil ama ellerim soğuk yoksa atardım triplerine girmeye gerek de yok şimdi.

PAYTON A LAF ETMEYİN ADAM OLUN UTANIRISINIZ TOPTAN ANLAMAYAN DÜN YAPRAKLARI DÜŞMEDEN ARTİZCE KONULUYOR PAYTON ADAMDIR KAPAK EDİCEK HERKESSZi

rondo-kobe-breakfast.jpg

boston el salla

çogüzel ya ah yuvam abdde olsam kşkeee

şu kobe'de ne ezik adammış!!!tüm zamanlar sayı krallığında jordan'ı geçeceğim diye amma kasıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt