NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooo NBA kavgası. İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar :D

jordan ve kobe'i konusup karsilastiriyoruz kardes lebronmi kaldi spurs ezdi gecti iste

5-6 maca kiracak reis rekoru. esas o zaman gor buralari. hasetinden catlayan mi aran benchill aphi yhaa diyen mi :asd:

Her maç 30 şut deneyip Şemsettin Baş da rekor kırardı. Her maç yaptığı 10 top kaybına girmiyorum bile.

39% atan adami MJ ile bir tutmayacaksin heralde ht

Lakers maçlarını izleyenler görmüştür genelde 18-20 saniye takımın kendi kendine hücum yapmaya çalışıp yapamayınca topu Kobe'ye verdiğini ve onun da genelde el üstü şut attığını. yüzdesinin bu kadar düşük olmasının sebebi bu, maçları izlemeden sallamayın öyle. ayrıca bu adam 36 yaşında ve kaç oyuncunun kariyerini bitiren sakatlıktan çıktı. geçen röportajında da özellikle ikinci yarılarda bacaklarının istediklerini yapamadığını ve şut ritminin bozulduğunu söylemiş. son olarak 30000 sayı 6000 asist barajını geçememiş ve bir maçta 81 sayı atamamış oyuncuları Kobe'yle kıyaslamayın (!)

jordan 4 sene golf oynayip wizards gibi uyduruk takimla dondugunde bile show yapiyodu sen ne anlatiyon yok shot clock yok sakatlik vs

jordan 4 sene golf oynayip wizards gibi uyduruk takimla dondugunde bile show yapiyodu sen ne anlatiyon yok shot clock yok sakatlik vs

kafan mı basmıyor Jordan'la Kobe'yi mi karşılaştırmışım bak bakayım. zaten Kobe Jordan'dan iyi diyen aptaldır benim gözümde. adam gibi oku yazdıklarımı önce. onu geç, şut yüzdesi konusunu açan sensin daha bir maç izlemeden istatistiklere bakarak NBA uzmanı olan kardeşim. saçma yorumlar yapmadan önce otur iki maç izle

heeee kafam basmiyor

sana da nba dalinda nobel vericekler

bebeleri alin burdan

heeee kafam basmiyor

sana da nba dalinda nobel vericekler

bebeleri alin burdan

cevap veremeyince böyle çocuk gibi laflar söyle zaten. birazdan da çelik ayna dersin, şemsiye dersin :D büyü artık ilkokulda bırakman lazımdı bu lafları ergen kardeşim. cevap da verme daha fazla benim yazdıklarıma

40 yasinda 3 senedir basket oynamayan cok kotu takima giden adam daha iyi istatistikler koyuyor bahane uydurma demek istedim ama karsimdaki selim uygar olunca acik acik yazmam gerekiyor yoksa boyle ezikce seyler yaziyor maleseffff

jordana laf eden basketball cahilleri görüyorum burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt