NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jordan'la Kobe'yi karşılaştıran yok. kobe ile ilgili yazdıklarımın sonunda ironi yaptığımı belirten "(!)" vardı böyle açıkça yazayım da anla. kendi kendine yazıp sonra da nasıl karşılaştırıyorsun Jordan daha iyi diye geziyorsun.bahaneyle de alakası yok her yazılan şeyi bahane olarak algılama

3.kareem
4.wilt
5.hakeem
6.magic
7.russell
8.shaq
9.bird
10.duncan/11.lebron

imho

ne diyo bu şemsiye ya anlayan var mi

konunun nasil basladigina baksana zekai

bi de kendi kendine yazip diyo

şu kobe'de ne ezik adammış!!!tüm zamanlar sayı krallığında jordan'ı geçeceğim diye amma kasıyor.

jordan ve kobe'i konusup karsilastiriyoruz kardes lebronmi kaldi spurs ezdi gecti iste

39% atan adami MJ ile bir tutmayacaksin heralde ht

Jordan'la Kobe'yi karşılaştıran yok.

!!!! kamil

off yaa ne aptalsin birader sonraki yazdiklarimdan da mi o fg mesajini anlamadin

39% FG atiyor 36 yasinda
jordan 40 yasinda kac atmis yazmadim ama 45% atmis

kariyerinin sonlarinda 4 yas fark varken bile boyle fark olan 2 adami karsilastirma bi zahmet dedim yani

ht anladi sen 5 sayfadir konusuyosun kari gibi

kufur edeceksen de et ama yemez anca ergen falan dersin

sus biraz

hala son derece mantıksız yazıyorsun. hala karşılaştırma yapıyorsun kendi kendine ve hala uzatıyorsun yeter canım kardeşim uzatma artık sen haklısın iyi geceler

wilt domine ederdi bugunun centerlerini

2m16 fade away sokan ve son derece iyi elleri olan atletik bir azmandi wilt
Edemezdi Javal başganda sokar ama ikiside zekadan bir haberdir.3 saniye kuralının olduğu bir ligde mümkün değil star olması. Artı adam açık ara playoff sayı drop istatistiğine sahip kaybettirdiği bir sürü playoff ve final serisi var gerzekliğinden.

Mj
Hakeem
Kareem
Russell
Shaq
Duncan= Şuan
Bird
Magic
Lebron=Şuan
Dr. J

buda benim listem.

stockton

jordan

pippen

duncan

hakeem

şu beşi yenecek takım göremiyorum!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt