NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Westbrook inanılmaz oynuyor bugün.4 top çalma yaptı ilk yarıdan.12 sayı 7 ribaund 6 asist ilk yarıdan.Acaba Quadruple-double yapabilir mi
0.1 saniye kala kaçan atışı tipledi.

Westbrook inanılmaz oynuyor bugün.4 top çalma yaptı ilk yarıdan.12 sayı 7 ribaund 6 asist ilk yarıdan.Acaba Quadruple-double yapabilir mi
0.1 saniye kala kaçan atışı tipledi.

ya yuru git weburuk baslaigi ac orda yalan allahin cirkin herifiyle sanal sevismeni gormek istmyrm

westbrook coşmuş bu adamın iyi gününe denk gelmeyeceksin vallaha 17 sayı 15 asist 16 ribaunt !!!

Son düzenleme:
Yalnız bu NBA Curry fan boyluğunu iyice abarttı.GSW maçı olduğu gün adamı direk 1. yapıyorlar.Nerdeyse adamın attığı boş üçlüğü Top10'e koyacaklar.Dün kü top10'in 1. hareketi zaten akıllara zarar.O hareket 1. oluyorsa Arroyo NBA oynasa Arroyo'ya tapacaklar herhalde bunlar

Orlandonun içinden geçiyoruz :D Kevin Durant ilk yarıdan triple double yapacak galiba :D Bitime 6 küsür var 5 ribaund 7 asist.22/24 saha içi 2lik yüzdesi %93 takım olarak OKCnin

Orlandonun içinden geçiyoruz :D Kevin Durant ilk yarıdan triple double yapacak galiba :D Bitime 6 küsür var 5 ribaund 7 asist.22/24 saha içi 2lik yüzdesi %93 takım olarak OKCnin
Orlando'nun savunması Galatasaray Liv Hospital'den daha kötü desene :) Dünya üzerinde daha kötü savunma yapan takım varmış bak izlemek lazım :D

Durant tarihin belki de en hızlı trible doubleını kaçırdı.Yapabilirdi belki.En hızlı 1955 Jim Tucker 17 dakikada.2. Russell 21 dakikada.Durant 3 dakika içinde 3 ribaund 3 asist yaparsa Westbrooku geçecek.

Bu arada en çok tribledouble yapan oyunculara baktım da NBA tarihinde.Kidd 107 ile 3. sırada Lebron 36 kere ile 7. sıra.Jordan 28 ile 10. sırada.Kobe'nin ise 21 trible double varmış.

bugün cok garanti 2 maç vardı okc ve spursun macın basından beri ezeceği belliydi kuponuma da eklemiştim

Bu arada en çok tribledouble yapan oyunculara baktım da NBA tarihinde.Kidd 107 ile 3. sırada Lebron 36 kere ile 7. sıra.Jordan 28 ile 10. sırada.Kobe'nin ise 21 trible double varmış.

Bu NBA´de istatistik olarak 80´den önceki sporcular girmiyor galiba ? "BIG O" Oscar Robertson istatistik olarak triple double ile tamamladigi sezonlar vardir... 31 Puan, 11 assist ve 13 rebound gibi apik sapik statlere ulasabilmis bir oyuncu sezon ortalamasi olarak...

Bu NBA´de istatistik olarak 80´den önceki sporcular girmiyor galiba ? "BIG O" Oscar Robertson istatistik olarak triple double ile tamamladigi sezonlar vardir... 31 Puan, 11 assist ve 13 rebound gibi apik sapik statlere ulasabilmis bir oyuncu sezon ortalamasi olarak...
O zaman Westbrook tarihin en hızlı triple double yapan oyuncusu.Jason Kidd çok iyi iş yapmış.107 triple double ilee 2. tarihte o zaman. 1 Magic
bugün cok garanti 2 maç vardı okc ve spursun macın basından beri ezeceği belliydi kuponuma da eklemiştim
New Orleans H2 OKC üst Sas alt dedim de oynamayı unuttum :D

Westbrook uzayan maçta son saniye turnikesiyle OKC'ye maçı kazandırdı.Washington berbat savundu son topu.WB 32 KD 34 sayıyla oynadılar.Adams 20 ribaund.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt