NBA 2014-2015 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Curry sıcırtmıs işte haterligin anlamı yok.

Kanter hücumda çılgın atıyor da söyleninlenlere göre defansta Zoran Erceglere oynuyormuş. İzlemiyorum maçları lakin istatistiklere her seferinde bakarım, Enesten ziyade takımın sorunu Westbrook'un triple double sevdası olabilir.
https://youtu.be/KmyUx54aSYU

enes o savunmayla beklediği gibi 15-20 milyon dolarlık kontrat alamaz!!!!

espn anketi

CBqfQ6UVIAAokSw.jpg

Stephen Curry açık ara almalı.Lebron zaten şimdiye kadar hiç kasmadı.Harden ve Westbrook alırsa pes derim.O zaman Kobe şimdiye kadar en az 3-4 tane MVP kazanmalıydı.

enes o savunmayla beklediği gibi 15-20 milyon dolarlık kontrat alamaz!!!!

Dostum,doğru söylüyorsun ama onun da fazla kabahati yok.KD-Ibaka-Collion-Roberson sakat ve Ibaka-Roberson savunmanın temel taşları.Enes ilk çeyrek 12 dakika oynadı,28-25 Dallas öndeydi.2. çeyrek 6.5 dakika kenarda oturdu ve Dallas 20 sayı atmıştı.Gördüğüün gibi savunma genel olarak takımın sorunu sadece Enesin değil.Enes için önemli olan play offlar ve 16/18 sayı-11/12 ribaunt ortalaması yaparsa o paraları veren çıkar.Zaten Oklahoma minimum 4-48 milyon teklif edecek diyorlar.Bana kalırsa kabul etsin.Sonuçta hem KD hem de Russ'la oynamakk çok büyük ayrıcalık ve yüzük alma ihtimalleri çok çok fazla.

rondo reis gelir mi ki yazin lakersimiza FA dan ?

Curry kendisine ait olan bir sezonda en çok 3luk sokma rekorunu gelistirmis. Hem de daha az sürede. Şüphesiz ki gelmiş geçmiş en büyük şutore tanıklık ediyoruz.

Curry kendisine ait olan bir sezonda en çok 3luk sokma rekorunu gelistirmis. Hem de daha az sürede. Şüphesiz ki gelmiş geçmiş en büyük şutore tanıklık ediyoruz.

reggie miller ve ray allen'ı geçecek tek adam şu an aktif oyuncular içerisinde.

Celticsimize helal olsun. Büyük takım olmak bu işte. Lakersli ezikler de ligin dibinde Xd

Josh Smith nasıl 26 serbest atış kullanmış lan yuh. Bi de 12/26 atmış asdjkasgdka

o hacki howarda yapiyorlardi lakersdayken deli oluyordum

Celtics çıldırdı play-off istiyor. LeBron'un takımına küsküyü veriyoruz. 55-31 ilk yarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt