NBA 2015/16 Playoffs Genel Başlığı

Keske bizim Green'imiz de boyle 3luk soksa

Okc 3 2 öne geçti.İlginc oldu bu.Kendi sahasındaki maçı alırsa 3 maç üst üste yenmiş olacak Spursu.3 3 e döner gibi bence.Son maça kalır.

Oklahoma aldi.Westbrook muthis oynadi.Paralel de iyiydi.

Enes Kanter cok güzel savunma oynadi. Skorer özelligi ön plana cikmasa da fazla ortaya, bu ve son maci kazanmalarinda Enes´in bitirmesinin etkisi baya bir vardi. Sonunda Donovan kazmasi, kafasinda cizdigi dar rotasyon sablonlarindan uzaklasmayi basardi. 6. mac Enes hücum anlaminda da oyuna dahil olup, savunmasini da ayni seviyede tutarsa bu seriyi kazanirlar.
Westbrook, ve Durant´in ne verecegi ortada. Enes Kanter bu denklemde büyük bir soru isareti. Ben 6. maca Enes-Adams ile baslardim, ama defansif anlamda cöküp, maci batirma ihtimali hep var cocugun. Ama Donovan´da pek dassak yok, Ergin Ataman hocam olsaydi simdi, Enes-Adams ile baslardi.

Son düzenleme:
son periot ibakanın kenarda oturması ve enesin oyunda olması 2 maçtır işe yarıyor. blok ve ribauntlarıyla ciddi iş yaptı son çeyrekte enes

Pop overrated mi diye dusunmeye basladim.

sener-sen_432419-57.jpg

3-2 olmus lan

8sayı 13 rib
Demek ki maklube işe yarıyor

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Miami'mizin maçı var TV 8'de.

formunun zirvesindeki cavs karşısına gelecek raptors yada heats farketmez 4-0 la geçer yine.

Kimi supurecez la hadi cabuk bitsin su igrenc seri.

Geri
Üst Alt