NBA 2015/16 Playoffs Genel Başlığı

Gs liler sarhoş gibi maçta.Böyle giderse 30 sayıyı bulur maç yine.

Bu Golden state'ye ne oldu. Yenilmeyi geçtim ezilmeye başladilar:red:

Masa tenisinde en güvendiğin kesmeni atarsın da rakip o topu çakar ya hani, hiç tınmaz?
Westbrook, Curry'ye onu yapıyor şu an.

Curry'nin dışarda Draymond'un içerde bütün özgüvenini dağıttı Thunder. Zaten bu standartta onları yenebilecek bi takım yok. Eğer kafaya koydular ve bu Playoff'ları böyle bitireceklerse Golden State'i 4-2 geçer Lebron'a da en fazla 1 maç verip şampiyon olurlar.

Kd ve rw gibi gercek yildizlar, green ve klay gibi cakma yildizlarin eline veriyor. Onceki turda da kawhi cakmasina ayni seyi yapmislardi. Top 5 iki oyuncu ayni anda boyle formda olursa artik yapacak bir sey yok. Kingimiz icin endiselenmeye basladim. Onun da yaninda iki tane cakma yildiz var tek basina yetebilecek mi bakalim :(

Kd ve rw gibi gercek yildizlar, green ve klay gibi cakma yildizlarin eline veriyor. Onceki turda da kawhi cakmasina ayni seyi yapmislardi. Top 5 iki oyuncu ayni anda boyle formda olursa artik yapacak bir sey yok. Kingimiz icin endiselenmeye basladim. Onun da yaninda iki tane cakma yildiz var tek basina yetebilecek mi bakalim :(

Klay'e biraz daha laf sok da kapaklari takmaya devam etsin

Yarım devre 72 sayı yiyen takım maçı da alamaz, şampiyonda olamaz bence. Green olayı takımı baya etkilemiş gibi gözüküyor.

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Curry boş turnike atamıyor yav

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan feto ne kuvvetli nefesin varmış.dağ gibi takımı dağıttın!!! OKC Thunder'ın şampiyonluğu hayırlı olsun.

Vay arkadaş..

Püff diye söndü 73-9'luk takım..

Seri buradan 4-3 dönmezse bir daha Chicago Bulls ve Michael Jordan kıyası yapanın ağzına biber süreceğim..

Çok şükür o Bulls'u canlı izledik.. O Jordan ve o Phill Jackson'ın karşısında ne durant kalırdı, ne westbrook..

Bu arada batıdan kimin çıktığı zerre umrunda değil..

LeşBron'a kim koyarsa koysun, Allah razı olsun.. Tüm zamanların en antipatik iti olarak tek mühim şey onun kaybetmesi..

Toronto işi finale bırakmadan hallederse daha da şık olur..

Son düzenleme:
o7gwld5r6heq2wqj0kst.JPG

cok sukur tasa donmeyecegiz

Geri
Üst Alt