NBA 2015/16 Playoffs Genel Başlığı

NBA'de Gecenin İstatistik Liderleri;

CgOSmrmWwAAUwHA.jpg

Sakatlanan Stephen Curry'nin durumu net değil.

CgOTdT-W8AAmbLm.jpg

Toronto raptor costu geliyoruz....
We are the NORTH :)

Yüzük Oklahoma City'mizin olacak inşallah. Curry'nin sakatlığı önümüzü açtı. :cigara:

ap-pelicans-thunder-basketball-e1455507757294.jpg

Son düzenleme:
stephen currden cidden nefret etmeye başladım .. 90 lı yıllardan beri nba seyrediyorum bu adamı michael jordan ile bile kıyaslamaya başlayan yeni yetmeler var .. adam jordan ın istatistiklerine bakıyor yorum yapıyor bi maçını canlı izleyememiş olmasına rağmen ... jordan dan sonra .. kobeler .. iversonlar ... t mac lar ... lebronlar ... durantlar geldi ... curry de jordan dan sonra bu gelenlerin arasına girer en fazla ... adamın çok yüzdeli bi şekilde 3 lük atmaktan başka one çıkan bi estetik yanı bile yok

Yüzdeli şekilde üçlük atıyor diye bal diyen tipler de var adam gayet başarılı, sadece basit oynuyor.

alex kuckov zat-i fikirlerimin referans olmus

ozellikle bugün curry siz oynayan golden state in kazanması ile birikte golden state in curry siz de ne kadar iyi bi takım olduğunu gördük ama olay o da değil .. jordan o kadar komple bi oyuncudur ki her istatistikte ayrı bi efsane ile yarışır ... curry nin jordan da tek iyi yanı üçlük yüzdesi başka hiçbirşey değil

stephen currden cidden nefret etmeye başladım .. 90 lı yıllardan beri nba seyrediyorum bu adamı michael jordan ile bile kıyaslamaya başlayan yeni yetmeler var .. adam jordan ın istatistiklerine bakıyor yorum yapıyor bi maçını canlı izleyememiş olmasına rağmen ... jordan dan sonra .. kobeler .. iversonlar ... t mac lar ... lebronlar ... durantlar geldi ... curry de jordan dan sonra bu gelenlerin arasına girer en fazla ... adamın çok yüzdeli bi şekilde 3 lük atmaktan başka one çıkan bi estetik yanı bile yok
jordana en cok yaklasan yinede Kobe

GOAT

Geri
Üst Alt