NBA 2015/16 Playoffs Genel Başlığı

Durant'ı yakta alkışlıyorum.Sonunda artık herhalde herkes dediğime gelmiştir.Durant ve Curry maçın en berbat isimleriydi.Curryde de cacık yoktu bugün.Durant ama daha beterdi.Durant FA'de kime gidiyorsa gitsin GSW'ye mi gidecek artık nereye gidecek bilemem.

Bir de 55 saniye varken Greenin Westbrookuna koluna indirdiği balyozu görmeyip üstüne bir de topu GSW'ye veren hakemleri de alkışlamak lazım. atış+Greenin oyun dışını aldılar.

Son düzenleme:
MUHAHAHAHA

Thunderci forumdaslari opmusuz

Bu sampiyonluk paralele, fetoya, ve Klay'e cakma yildiz yakistirmasi yapan tum renktaslara armagan olsun

GSW müthiş bir maç sonu oynadı Iggy Curry ve Klay çok büyük oynadı.Westbrook ve Durant ise müthiş oynadıkları seride kapıyı kapatma maçında yine sınıfta kaldı.Çok zevkli bir maçtı sıra 7. maçta.Leş doğu konferansindan sonra ilaç gibi geliyor bünyeye.

Durant'ı yakta alkışlıyorum.Sonunda artık herhalde herkes dediğime gelmiştir.Durant ve Curry maçın en berbat isimleriydi.Curryde de cacık yoktu bugün.Durant ama daha beterdi.Durant FA'de kime gidiyorsa gitsin GSW'ye mi gidecek artık nereye gidecek bilemem.

Bir de 55 saniye varken Greenin Westbrookuna koluna indirdiği balyozu görmeyip üstüne bir de topu GSW'ye veren hakemleri de alkışlamak lazım. atış+Greenin oyun dışını aldılar.

Galatasaray 1 fenerbahce 2 Telegol. abdurrahim albayrak ağlıyor. HD goruntu.18.3.211 - YouTube

Hakemleri de ustune koyup OKCyi devirdi splash bros.

Green'e verilen fauller Roberson Adams ikilisine ciksa ikisi de 3. periyodu goremeyecekti.

Greenin tam bir haysiyetsiz serefsiz oldugunu belirtelim.

warriors'un maçtaki 2 sayılık yüzdesi % 34, 3 sayılık yüzdesi %44!!!! maçboyunca thunders 3 tane üçlük atabilmiş!!! sadece klay thompson 11 tane attı warriors'da!!

Warriors'u bu sene surekli takip etmis, iki kere de canli izlemis biri olarak, serideki en iyi maclarini cikardiklarini soyleyebilirim. Yine de potansiyellerinin %75'inde oynadilar. Artik buradan iyice gaza basip 7. macta OKC'yi samarlayip, finalde de Cavs'e oturturlar.

Internette OKC 3-1 one gecince cikip etrafa "Warriors, Klay, Curry, Dray overrated" diyenler yavasca magaralarina donuyor.

Bu maç aslında olması gerekiyordu.Gerçekleri görebilmesi iin OKC taraftarının.Westbrook 2012'deki Miami finalinde de müthiş oynayıp Durant batırmıştı.Ama insanlar hala Durant çok iyi Westbrook tüm topları Durant'e bırakmalı gibi saçma sapan bi düşünce içindeydiler.Westbrook da resmen inatla şu son 2m açta hücümları Durant'e bıraktı resmen alın işte size Durant dedi.
Maçı hakemlere yıkmak doğru olmaz gerçi bu maçta OKC'nin salaklığıydı tamamen ilk yarıda kaç defa ellerine geçit farkı 15+ üzerine çıkarmak ama boş 3lükler saçma hücümlar.Bakalım Oraclede neler olacak.Bu takım aynı performansına Durant'ın performansı eklenirse alır OKC maçı.

CjmHko8UYAEExFX.jpg

Warriors'u bu sene surekli takip etmis, iki kere de canli izlemis biri olarak, serideki en iyi maclarini cikardiklarini soyleyebilirim. Yine de potansiyellerinin %75'inde oynadilar. Artik buradan iyice gaza basip 7. macta OKC'yi samarlayip, finalde de Cavs'e oturturlar.

Internette OKC 3-1 one gecince cikip etrafa "Warriors, Klay, Curry, Dray overrated" diyenler yavasca magaralarina donuyor.

Bu maçta Curry ne yaptı ki?Bu seride inanılmaz oynayan Klay.Bence GSW'nin en iyi oyuncusu Klay.Bunu 2 yıldan beri söylüyorum.Curry'de iyi bir oyuncu ama takımı ateşleyecek birisi değil.Klay tarihin en iyi şutörü olabilir.

Bu maçta Curry ne yaptı ki?Bu seride inanılmaz oynayan Klay.Bence GSW'nin en iyi oyuncusu Klay.Bunu 2 yıldan beri söylüyorum.Curry'de iyi bir oyuncu ama takımı ateşleyecek birisi değil.Klay tarihin en iyi şutörü olabilir.

2 sezon > 1 mac

Ama tabii ki bu seride Klay'in acik ara en iyi Golden State oyuncusu oldugu asikar. Belki takip edmiyordun falan ama, Curry neredeyse tum sezon boyunca bugun Klay'in oynadigi gibi oynadi.

Onumzudeki mac Curry'nin iyice acilmasini da bekliyorum ayrica.

Sakatlıklar ritmini bozdu ama abartmamak lazım takımın hatta nba in en iyi oyuncusu 2 yıldır tabiki Curry.Klay olağanüstü bir maç oynadı ama bunlar farklı şeyler.

GSW, 2 sayılıktaki malca yüzdesine rağmen sezon ortalamasına yakın üçlük yüzdesi ile almış maçı.

Zaten kaç maçtır yapmaları gereken de bu idi.

Play-off sürecinde 3 haftaya yakın sakat olan Curry'nin performansındaki düşüş çok anormal değil.

Yalnız maçın sıcaklığı geçince Klay'ın yaptıkları olağanüstü işler daha da büyüdü gözümde.

Bu gece inanılmaz oynadı gerçekten;ölüm kalım maçında,deplasmanda,rüzgar tamamen rakibin arkasından estiği bir seride 41 sayı attı,11 üçlük atıp rekor kırdı,son çeyrekte nerdeyse şut kaçırmadan 19 sayı attı kendi başına,gerçekten akıl almaz bir iş.

En az bu kadar etkileyici olan diğer bir konu ise bu playoff'larda yaptıkları.Takımın lideri ligin en değerli oyuncusu Curry sürekli sakatlıklarla boğuştu ve döndüğü maçlarda da eski ritmini bulamadı.Diğer en önemli oyuncusu D.Green özellikle bu seride mantara bağlamıştı iyice.Herşeye rağmen bütün sorumluluğu aldı ve Warriors onun liderliğinde finale çıkmak üzere.Geçen sene playoff'larda normal sezonun üstüne çıkamamıştı hatta zaman zaman altına indi rakamsal olarak.Ancak bu sene üstündeki baskı ve sorumluluk daha fazlayken bunun üstesinden gelip ortaya karakter koyup normal sezonki rakamlarının bile baya üstüne çıktı.

Fantasy takımlarıma aldığım ve bayadır takip etiğim,çok beğendiğim bir oyuncuydu ama bu kadar kısa sürede böyle üst seviyelere çıkacağını ben de düşünmemiştim.

En iyi kısmını direk geçiyorum da sadece bu seriye baksak bile durum ortada. Bu seride Thompson son maça kadar %41 şut, %29 üçlük atıyordu. Biraz abartmışsın. Epey abartmışsın. :)

Curry de bu maçta 1 asistle TD kaçırmış. 31-10-9 fazlasıyla göz alıcı. Ama maçın kahramanı Klay oldu tabi. Sezonun en iyi şut performanslarından biri en önemli zamanda geldi.

Öte yandan serinin en kritik maçını kaybetti Thunder ama son maç yine de çekişmeli geçecektir. Sonuna kadar gelmişken moral bozukluğu yaşasalar dahi kopma yaşayacağını düşünüyorum Thunder'ın. Ama favori GSW olacak evinde. Seriyi 7. maça taşımanın ve özellikle bu maçta iki yıldızının da dışardan çok yüzdeli atmasının özgüvenlerini tekrar artıracağı bir gerçek.

Son düzenleme:
Bu maç aslında olması gerekiyordu.Gerçekleri görebilmesi iin OKC taraftarının.Westbrook 2012'deki Miami finalinde de müthiş oynayıp Durant batırmıştı.Ama insanlar hala Durant çok iyi Westbrook tüm topları Durant'e bırakmalı gibi saçma sapan bi düşünce içindeydiler.Westbrook da resmen inatla şu son 2m açta hücümları Durant'e bıraktı resmen alın işte size Durant dedi.
Maçı hakemlere yıkmak doğru olmaz gerçi bu maçta OKC'nin salaklığıydı tamamen ilk yarıda kaç defa ellerine geçit farkı 15+ üzerine çıkarmak ama boş 3lükler saçma hücümlar.Bakalım Oraclede neler olacak.Bu takım aynı performansına Durant'ın performansı eklenirse alır OKC maçı.
Maçı o an hem Billy hem de Hakemler verdi..Enes oyundayken fark bir ara 12-13 sayıya kadar çıktı ve Enesi neden oyundan aldı anlamadım.Savunmada gayet iyiydi hücumda 4 sayı attı ama hatırlsaan Westbrook-Roberson iili oyunu ve Durantın içeri girip turnike bıraktığında rakip hep Enesle meşguldü ve yardım götüremiyordu.Enesi çıkarmasının tek sebebi savunmada yine s.çıp batıracak korkusudur.
Hakemler de o ara 2-3 tane yanlış faul çaldı ve bence Durantın ilk 2 faulü yanlıştı.Bu arada unutmadan Durant da o ara etki etti.Fark 15-16ya çıkacakken bomboş 1 üçlük ve turnike kaçırdı.
Bu arada bütün yorumlarım ilk yarıyla ilgili.2. yarıyı izlemedim ama Enesi sadece 10 dakika oynatmış.

OKC taraftarı hakemden ağlıyor da hiç haklari yok.spurs serisini hatirlasinlar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt