- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Kenardan Iggy gibi bir adamın gelmesi GSW adına çok lüks gerçekten. Katkısı da muazzam. Ayrıca maça kötü başlayan Klay'in daha sonra otomatiğe bağlayıp 11 adet 3'lük atması da takdir edilecek bir performanstı. Curry'nin sakatlıktan çıktığını düşünürsek maça tamamen ağırlığına koyamaması normal bir durum. GSW hakederek güzel bir gaibiyet aldı.
Gelelim OKC'ye. Durant ve Westbrook maça nedensiz bir şekilde çok panik ve aceleci başladı. Çoğu ataktan boş döndüler. Daha sonra isabetler gelmeye başladı. Zaman zaman oyunu ele aldılar ama oyunu bir türlü koparamadılar. GSW sürekli enselerindeydi. Daha sonra artık nedendir bilinmez WB ve Durant'in yersiz, saçma tercihleri yüzünden Klay'li GSW avantajı yakaladı ve aldı maçı.
OKC'li arkadaşlar bu maç dolayısıyla Durant'i hemen göndermeyi düşünmüşler
Ama Durant kolay kolay vazgeçilecek bir adam değil. Durant'in FA durumu muhtemelen konferans finalinin sonrasında OKC'nin finale çıkıp çıkmamasıyla alakalı. Eğer finale çıkamazsa Durant'in kontrat önerilse bile teklifi kabul etmeyeceğini ve FA'yı kullanacağını düşünüyorum. Ama finale çıkıp, yenilse bile takımın performansona göre sözleşmesini uzatacağını düşünüyorum. Ama sözleşmesinin uzun süreli olacağını zannetmiyorum. 2+1 şeklinde birşey olabilir.
Gelelim OKC'ye. Durant ve Westbrook maça nedensiz bir şekilde çok panik ve aceleci başladı. Çoğu ataktan boş döndüler. Daha sonra isabetler gelmeye başladı. Zaman zaman oyunu ele aldılar ama oyunu bir türlü koparamadılar. GSW sürekli enselerindeydi. Daha sonra artık nedendir bilinmez WB ve Durant'in yersiz, saçma tercihleri yüzünden Klay'li GSW avantajı yakaladı ve aldı maçı.
OKC'li arkadaşlar bu maç dolayısıyla Durant'i hemen göndermeyi düşünmüşler