NBA 2016/17 Sezonu Maç Takip Başlığı

Seçilen oyunculardan anladığım kadarıyla
Fultz--Kyrie
Lonzo-Wall
Tatum-Durant
Josh---Kawhi

En azındann mentalite olarak..Bilgisi olan var mı?

Fox Sacramentonun seçtiği mi?Öyleyse çok iyi. Lonzo ve Fultz için asist-sayı olarak demek istediğim.Lonzo daha asiste yönelik değil mi? Fultz da sayı öncelikli değil mi?veya sayı-asist eşit mi?
aynen . sacremnto reis potansiyelli 3 adam aldı ilk turdan
yani evet olabilri lonzo ama retro heriflere benziyor degişik bi adam ama bakalım. pass ve saha görüşü ön plana çıkar onda.
fultz çok versiyonlu kaliteli skorer. mental olarak da sert adam. sayı daha önde.

DDAmKONWsAAExJ8.jpg

aynen . sacremnto reis potansiyelli 3 adam aldı ilk turdan
yani evet olabilri lonzo ama retro heriflere benziyor degişik bi adam ama bakalım. pass ve saha görüşü ön plana çıkar onda.
fultz çok versiyonlu kaliteli skorer. mental olarak da sert adam. sayı daha önde.
Fox neyse de diğer 2 adama çok kötü diyen de var.Özellile 5 defa dizinden ameliyat olana.Justin de zaten 23 yaşındaymş.

sorma reis
@GOKHAN SANCAK marseillede sokakta bicaklayacak adam ariyor olabilir

Güne ESPN'den gelen Jimmy Butler'ın takas bildirimiyle uyanınca baygınlık geçirmişim

Yeniden yapılanmaya geçtik artık. Umarım buna değer. Çektiğimiz Fin'i pek takip edemedim ama şutu olan, potansiyeli yüksek biriymiş. Yeni Nowitzki diyorlarmış. Ne kadar doğru izleyip göreceğiz summer league'de.

Dunn ve LaVine konusunda da çok olumsuz değişim. Sadece Jimmy'nin gitmesi koydu. Yoksa karşılığında gelen elemanları severim.

Önce Rose, şimdi de Jimmy..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Chris Paul ve Blake Griffin serbest kalmış. Gidecekler diye yorumlamadım, kontratın son senesini kullansalar 25 milyon civarı alacakken şimdi yeni kontratla 35 milyon alabilirler.

Güne ESPN'den gelen Jimmy Butler'ın takas bildirimiyle uyanınca baygınlık geçirmişim

Yeniden yapılanmaya geçtik artık. Umarım buna değer. Çektiğimiz Fin'i pek takip edemedim ama şutu olan, potansiyeli yüksek biriymiş. Yeni Nowitzki diyorlarmış. Ne kadar doğru izleyip göreceğiz summer league'de.

Dunn ve LaVine konusunda da çok olumsuz değişim. Sadece Jimmy'nin gitmesi koydu. Yoksa karşılığında gelen elemanları severim.

Kazık yedi Bulls

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

huseyin besok olur o herif en fazla

Fox neyse de diğer 2 adama çok kötü diyen de var.Özellile 5 defa dizinden ameliyat olana.Justin de zaten 23 yaşındaymş.

ameliyat adam kumar zaten fakat ii giderse ii olur ya da embiid olr. jackson superstar degl ztn ama o keko kadroda iyi secenk olabilr. karakterd kiyar. 2. turdaki pg yi izlmstm guvenilir ve saglam adam nasil 2. tur oldu sasirdim gorunc

Yılın kocu dantoni he. Brad Stevens diye bir adam var orada.

Sacramento Kings, bu sezon Euroleague'i kazanan Sırp guard Bogdan Bogdanovic ile 3 yıl/30 Milyon $'lık bir kontrat üzerinde anlaştı.

DDZ4D2sW0AAhkn6.jpg

Takaslar gelmeye devam ediyor.Dwight Howard,Charlotte Hornets'te ! Takas sonucu Howard'a ek olarak 31.sıra Hornets'e giderken Marco Belinelli,Miles Plumlee ve 41.sıra draft hakkı Atlanta'ya gitti.

DCzrZOzXkAAmbjq.jpg

Howard Nba'in gelmiş geçmiş en beyinsiz oyuncusu olabilir... Howard ilk çıktığında nbade pivot yoktu resmen o kıtlığa rağmen potansiyelini hiç kullanamadı..En son arenas gibi yok olup gidecek .. gerçi arenasın sakatlıkları çok beterdi

Geri
Üst Alt