NBA 2016/17 Sezonu Maç Takip Başlığı

Alemde tek bir mvp vardır o da KINGJAMES Bey.

Çevresindeki oyuncular dediginiz adamlar Love-irving gswde thompson green.
Westbrookun cevresindeki adamlar tugla aticisi roberson caylak artist sabonis utahdan kovulan enes ve pelicanstan kovulan morrow. Ayrica draftin arka siralarindan gelen adams. Bu oyunculari daha ne kadar ust performansa taşıyabilir westbrook? Ne yapsin? Morrow gexe 21 sayıyla oynadı. Enes utah performansi okc perfornansi arasinda daglar kadar fark var. Orkandoya giden ibakayi da gördük. Yoklari oynuyor.
Etrafinda iyi adamlar varken wb kadar performans göstermesi? Bumun kadar sacma bi yorum olamaz zaten.

Westbrook'un isi zor bu sene takim kotu diye, tum takimi sirtlamak zorunda eyvallah. Benim demek istedigim, basketbolda 'topa sahip olma'nin pek matah bir sey olmadigi. Yani OKC'de Durant ve Harden da vardi senelerce, derin kadrolari guzel benchleri de oldu, ve basarili olamamalarinin kaynagi hep ayniydi: Westbrook'un karar verme kabiliyetsizligi. Cogu sefer yanlis ofansif ve defansif kararlari veriyor bu adam. Eyvallah cok atletik, eyvallah bazen tum yuku sirtina alabiliyor, ama sampiyon olacak bir takimin PG'si degil Westbrook.

Basketbol bu devirde hizli top dondurme oyunu. Ball movement oyunun en onemli ayagi. Westbrook da tam anlamiyla bir ball stopper. Mesela herkes Durant'e kiziyor falan gittigi icin ama ben Durant'in yerinde olsam coktan cileden cikip ayrilirdim takimdan. Westbrook surekli kahraman olma niyetinde cunku.

NBA'in yıldızlar Westbrook,Harden,Curry'dir. Hem fikiriz bu konuda lakin bir tek kralı var. Oda Lebron "King" James'tir. Michael Jordan'dan sonra bu kadar dominant bir oyuncu izlemedim.

Oynayan oyuncuyu çıkarıp diğerini sokamıyor muyduk ya? Oluyor diye hatırlıyordum :/

edit: fantasy başlığına olacaktı

Son düzenleme:
Oynayan oyuncuyu çıkartıp oynamayanı sokamıyorsun. Maç başlayınca değişiklik hakkı bitiyor.

James Harden seriye bağladı.Sakal 7 maçtır double-double yapıyor. (17 maçta 14 kez yaptı)

CyU80BPWgAAXDOw.jpg

Triple-double yarışı devam ediyor.LeBron James yeniden öne geçti. Sixers maçında 26 sayı 13 asist 10 ribaund...Sıralama şöyle

CyU9V34WEAAazqv.jpg

Anthony Davis bu sezon 6.kez 35+ sayı 10+ ribaund yaptı.Son 30 yılda sezonun ilk 17 maçında bunu 6 kez yapabilen kimse yok.

CyU98LCWQAEXTwM.jpg

Bu sene herkes mi rekor kasiyor NBA'de nedir. Ya da tarihin en iyi oyuncu grubu mu su anda oynuyor da surekli rekor haberleri aliyoruz acaba.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Westbrook insan midir? Az once bitenmacta 27 sayi 14 asist 18 ribaund 2 top calma ile maci kazandirdi. Wbsiz bölümde okc neredeyse sayi bulamadi

Aralık ayına girerken triple-double ortalamasıyla oynayan tek isim 55 sene önce Oscar Robertson'dı.Sen insan mısın Westbrook?

CyZooqPXUAAwpqh.jpg

Prokhorov, Brooklyn Nets'in küçük bir payını satmak istiyor.

Geri
Üst Alt