NBA 2016/17 Sezonu Maç Takip Başlığı

DDqtTGiXgAUAd-U.jpg
YouTube

Kevin Durant, Golden State Warriors ile 2 yıl 53 milyon dolar değerinde kontrat imzalamayı kabul etti.

DD1_bTSXcAIDz-f.jpg

gswyi şampiyon yapan adamın 26.5 alıp da currynin 41 alması ayrı bi abeslik

gerçi igadala kalınca feragât edebileceğini kendi dediydi

Nbade çok şerefsizlik dönüyor. Stern geri gelmeli.

feragat da nereye kadar ... curry 41 alıyorsa durant sadece finallerdeki performansıyla 50 milyonu hak ediyor..el yakan toplarda currysi thompsonı kenara çeklip duranti izledi.. Hayriye katılıyorum muhakkak el altından birşeyler dönecektir

izledim ve tatumun sakin tamamlayıcı oyunu çok iyidi. mütiş fizik zaten.
fultzda estetik ama idman lazım 1-2 seneye top olur

cj miles ın karısıyla konuştum daha kara r vermemiş bence batıdaki toplama takımlar için kritik rol olur. minetosataya giderse çok fit olur mutiş olur

Beverley - Lou Williams - Gallinari - Griffin - DeAndre J.

ilginc bir ekip olacak gibi

izledim ve tatumun sakin tamamlayıcı oyunu çok iyidi. mütiş fizik zaten.
fultzda estetik ama idman lazım 1-2 seneye top olur

cj miles ın karısıyla konuştum daha kara r vermemiş bence batıdaki toplama takımlar için kritik rol olur. minetosataya giderse çok fit olur mutiş olur

LUOL DENG icin takas etmeliler diye dusunuyorum.

Beverley - Lou Williams - Gallinari - Griffin - DeAndre J.

ilginc bir ekip olacak gibi

LUOL DENG icin takas etmeliler diye dusunuyorum.

sanırsam fa cj. ki sign and trade de pacers gidip deng çöpünü alır mı SANMAM.
ama güzel olur lakersada seneye için falan.
RENKTAÇ LONZO CUYSAN +1905 LE

renktir kardeşim oda kendi çapında bir adam sal onu

lonzo da retro bir baller ve besleyici şekil var bakalım fizikte biraz hırbo şahsen heycanlı

Degisik sut attigini biliyorum sanki ilk defa sut cekiyormus gibi. Ama zeki bir pg imis sanirim yeni JASON KIDD denmekte

George Hill 3/57 milyon $

Zach Randolph 2/24 milyon $ karşılığında Kings'te!

DD6Ghs8WAAAlKP7.jpg

Hayward celticsi seçmiş. Stevens geldiğinden beri konuşuluyordu zati. Mal indiana pg13ü bedavaya vermeseydi boston güzel bir teklif yapardı. Haywardı bekliyorlardı.

Hayward celticsi seçmiş. Stevens geldiğinden beri konuşuluyordu zati. Mal indiana pg13ü bedavaya vermeseydi boston güzel bir teklif yapardı. Haywardı bekliyorlardı.

Hayward'ın menajeri Bartelstein : Gordon, henüz kararını vermiş değil.Hala üzerinde çalışıyoruz.(Wojnarowski)

*Gordon Hayward, Boston ile sözleşme imzalayacak. (ESPN)

twitterda paylaşılmış birkaç kez.

*Miami Heat, resmi olarak Chris Bosh'ın sözleşmesini feshetti ve 1 numaranın emekli edileceğini açıkladı.

Geri
Üst Alt