- 26 Kasım 2012
- 179.173
- 241.207
- 5.688
Bu Nba maçlarının hep gecenin bir köründe oynanmasının mantığını hala çözemedim. Millet yine de salonları dolduruyor. Helal olsun.
Alnitak Alnilam Mintaka

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Nba maçlarının hep gecenin bir köründe oynanmasının mantığını hala çözemedim. Millet yine de salonları dolduruyor. Helal olsun.
Alnitak Alnilam Mintaka
Misal?Felaket takaslar konuşuluyor .
Hareketli bi 10 gün olacak sanırım
Yok takimin kalitesi bu. Lebron kankalarini takımda tutarak, yenilerini takıma ekleyerek ve lue denen malı takimda tutarak bu duruma kendi kendini düşürdü. Yeni bir koç ve düzgün bir center gelmezse bu sene final göremezler. Saha dezavantajiyla şu takimla toronto ve bostonu pes peşe geçemezler.Cavs son çeyreğe girilirken 114 sayı yemiş durumda Murat Kara;
Bunlar 4.mü olmayı planlıyor yoksa Milwaki korkusundan![]()
Yok takimin kalitesi bu. Lebron kankalarini takımda tutarak, yenilerini takıma ekleyerek ve lue denen malı takimda tutarak bu duruma kendi kendini düşürdü. Yeni bir koç ve düzgün bir center gelmezse bu sene final göremezler. Saha dezavantajiyla şu takimla toronto ve bostonu pes peşe geçemezler.
Çöpleri gönderip iki iyi oyuncu almak iyi olur tabi. Ama sanmıyorum. Kimse o çöpleri almaz. Nets picki bile kurtarmaz.Jr+Tristan+Rose+Shumpert+Cedi gidişi Hill+DeaJordan gelişi olursa ne dersin
Çöpleri gönderip iki iyi oyuncu almak iyi olur tabi. Ama sanmıyorum. Kimse o çöpleri almaz. Nets picki bile kurtarmaz.
Ins bakalım.Nets picki zaten var. Bakalım kulislerde konuşuluyor.
Zaten Jr ve Tristan kesinlikle gitti diyorlar
Bu arada Yahoo'da Onat Can'ı mağlup etmeme çok az kaldı. Haftaya liderliği ondan alırım. Kadrolara baktım. Benim kadro kadar kalitelisi maalesef gözükmüyor. Son haftalarda ki 7-2 ve 8-1'lik galibiyetlerime bir yenisi daha ekleniyor.
Allah nazardan saklasın. Bu sene drafta hesabımı kitabımı çok iyi yaptım. Hep doğru seçenekleri seçtim. Onlarda beni mahcup etmedi. Bu arada o farklı galibiyetleri alır iken Curry sakattı. Skorer gücüm fena, ligde benim kadar sayı atan ve üçlük yapan takım yoktur.Kadronuzun biraz iyi olduğu doğru fakat iki sakatlığa bakar mazallah![]()
Allah nazardan saklasın. Bu sene drafta hesabımı kitabımı çok iyi yaptım. Hep doğru seçenekleri seçtim. Onlarda beni mahcup etmedi. Bu arada o farklı galibiyetleri alır iken Curry sakattı. Skorer gücüm fena, ligde benim kadar sayı atan ve üçlük yapan takım yoktur.
Bende ilk oynadığımda aynı sıkıntıları yaşadım. Ama sonra kendini geliştirip sağlam takım kurabilirsin. Ben Onat ve Murat'dan çok şey öğrendim.Benim ilk senem olduğu için ne yapacağımı bilemedim bayada üzerinde durdum ama anca tecrübe kazandım.
Bende ilk oynadığımda aynı sıkıntıları yaşadım. Ama sonra kendini geliştirip sağlam takım kurabilirsin. Ben Onat ve Murat'dan çok şey öğrendim.