NBA 2017/18 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clarksonun basıp da cedinin basamaması da yani hoş olmadı

irving başını döndürdü zira sürekli crossover yemekten :asd:

1-2 pozisyon başı döndü dediğin gibi :D Geçmişte izlediğim bir maçta Kobe yi bir çaylak savunuyordu. 2-3 dakka içinde 3 defa falan 3pt lik serbest atış kullanmıştı kobe :D Bazen acımasız olabiliyorlar çaylaklara karşı.

Yalnız şuan görünen tablo takasların cavs'ın işine yaradığı yönünde.en azından mücadele eden bi takım var sahada.savunmada da istekli ve sert oynuyolar.tek sıkıntıları boyalı alanı savunabilecek iyi bi uzunları olmamaları.love'un geri döndüğünde de bu takımda daha etkili bi silah olabileceği görünüyo şu an özellikle hücum olarak.

En son ünide öğrenciyken NBA'i canlı takip ederdim, maçları izlerdim. Sonra tabi istatistiklerden yorumlardan takip ettim, hala da öyle yapıyorum ama Lebron'un harbi büyük oyuncu olduğunu bir kez daha anladım bu maçı izleyince. Şu leş heriflerle bu takımı finallere çıkarıp şampiyon yapıyorsa büyük oyuncudur. Wade, Love, Crowder, Thompson, Thomas, Green, Smith mimit ne varsa hepsini şutlayıp Lebron, Calderon, Korver, Cedi ve Zizic üzerine takım kursunlar.

Bir şeyi de bilme be mübarek.

fetödelphia karşısında cediyi izleyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dkz9oxnulzj9ixu7lhkd.gif

dua-eden-bebek-1255169808_1.jpg

[FONT=&quot]Kaan Kural@kaankural 2 sa.2 saat önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Sezonun kalan son çeyreği hakikaten Vahşi Batı olacak. 3-10 arası 8 takımı 4 maç ayırıyor. Bunlardan 2'si play-off'da evsahibi, ikisi bunların rakibi olacak. Ayrıca ikisi GSW-HOU ikilisine toslayıp son 2'si play-off'u TV'den izleyecek
[/FONT]

DXd7HPVVAAA3GaV.jpg:large

Haklı gerçekten

adamın ölmemesi mucize olmuş.boston takımının toplu olarak bir hamama gitmesi lazım!

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt