NBA 2017/18 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün programı arkadaşlar, cavs ve boston maçları TVde var
b42501bafafdd40a623bbb369115a404.jpg

S Sport 2de cavs-bucks maçını verecekmiş. King vs Giannis.

S Sport 2de cavs-bucks maçını verecekmiş. King vs Giannis.

Daha çok sular akar fakat ilk maçlardan sonra aşırı zayıf bir ekip gördünmü (izlediğini varsayıyorum)
Son olaylardan sonra verdikleri mirotic ve portis kaybınıda görünce chicagonun işi çok zormuş gibi geldi

Daha çok sular akar fakat ilk maçlardan sonra aşırı zayıf bir ekip gördünmü (izlediğini varsayıyorum)
Son olaylardan sonra verdikleri mirotic ve portis kaybınıda görünce chicagonun işi çok zormuş gibi geldi
Chicago ligin en zayıf takımı zaten. Sonra atlanta geliyor.

Beverley soytarısı hayatında ilk defa lonzo sayesinde medyada bu kadar konuşuldu. Phoenix maçında lonzo şow yapacaktır. Çok büyük oyuncu olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle bir yayın akışlarına baktım da Golden State ve Cleveland maçları dışında ara ara San Antonio maçı almışlar, geri kalan takımları sadece bunlara rakip olduğunda izleyebileceğiz. Ulan ben Oklahoma’yı nasıl izleyeceğim, böyle aptalca bir sistem olamaz , bir an önce düzeltirler umarım bu saçmalığı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

babası yüzünden ağır patlayacak bu çocuk.bu draftın yıldızları dennis smith jr. ve de'aaron fox olacak

YouTube

Myles Turner bugün oynamayacak diyolar ufak büyük sakatlıklarla başladı lig yav.

Lonzo BALL ; 29 sayı 11 ribaund 9 asist.

Phoenix 130-132 Lakers

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CAVS ve PHILLY hesaplarını Twitter’dan takibe alıp Cedi ile Furkan’ı oynatmadıkları sürece sövelim arkadaşlar.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt