NBA 2017/18 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jr. smith e 4 yıl 57 milyon dolar kontratı bizat lebron verdirtti.çeksin cezasını.

warriors nba tarihinin en iyi takımı kabul edin.maçın bu hale gelmesi warriors oyuncularının sıkmadan maçı oynaması 2. maçta ciddiyeti elinden bırakmazlarsa cavs i 40 sayı farka yatırırlar

Sadece bu maçta değil sezon boyunca maksimum performansını yakalamakta sıkıntı çekti GSW. Geçtiğimiz sezon yakaladıkları inanılmaz seviye biraz rahatlık vermiş takıma. Zaten potansiyel olarak GSW ezip geçer ona kimsenin itirazı yok ama bu ilk maçı CLE kazanabilseydi en azından biraz daha dengeli bir seri olabilirdi. Böyle bir mağlubiyetten sonra Cleveland toparlanamaz GSW max performansa çıksa da çıkmasa da dağıtır dediğin gibi..

03.00 | S Sport

DeyytpFW4AEKLcP.jpg

Ben yine izlemeyecem jr a fln katlanamam bu saatte

ub.msji

Üstad bugün ne çekmiştir acaba

E8EE0AAE001165577518452019200_37dbf04183c.1.5.16584769251711995750.mp4.jpg

Kral dedik Gecenkini gormezden geldik bu sefer corabi da kirmizi yapmis bu yoldan donmezsen ayibedersinScreenshot_2018-06-04-02-04-42-231.webpIMG_20180601_124733.webp

ub.msji

Diğerleri pantolon giyiyor LeBron u kandiran birileri var

ub.msji

Kral bu kıyafetle ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

Kral yeni bir akım peşinde. Helal olsun.

İmsak'a kadar fark yer yatarız.

O fiyat ne öyle yahu ! Yemin ediyorum King'e hiç yakışmamış. Ağabeyim bu zenginlerin bu zengin olunca rezil giyme olayı nedir yahu ? Parayı bulunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

O fiyat ne öyle yahu ! Yemin ediyorum King'e hiç yakışmamış. Ağabeyim bu zenginlerin bu zengin olunca rezil giyme olayı nedir yahu ? Parayı bulunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Sponsor işidir onlar. Koca king elbiseye para vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt