NBA 2017/18 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingimiz nasıl gelmiş geçmiş en büyük topcuysa curry denen puşt da gelmis geçmiş en büyük sutördür. Geçmişi gözünüzde abartmayi bırakın. Jordan, miller falan bunların anca ayakkabılarını bağlar.
Sonunda doğru bir şeyler söylemeye başlamışsın kanka Curry hususunda.

LBJ en büyük olmayı Wade-Boshlu zamanlarda 4de 4 yapamayarak kaybeti.O işi geçin.Benim için en büyük olmanın en büyük kriteri yakaladığın şansı en net biçimde kullandığın zamandır.MJ eline verilen ilk iyi kadro da 6da 6 yaptı ve kendi istemediği müddetçe hep zirvede kaldı.LBJ Wade ve Bosh ile 4 sezonun 2 tanesini alabildi ve 1 tanesini de Allen sayesinde zar zor aldı. ve maalesef 6da 6 her zaman 9da 3 ten büyüktür.Şu Cavsın finale çıkması 200deki Netsin finalleriyle eş değerde.
Maça gelirsek,uğraştılar mı bilmiyorum ama takas döneminde Walker-Howard yapsalardı bence şampiyon olurlardı.LBJ gidecekse Cavs yönetimini anlıyorum ama gitmeyecekse hata yaptılar.

1oBciAUvNeHwNaVZ1ESgE5jO5Qk2PLoDz-m_0p5wztIppw40h7cHJk-yJFJfu7Uy3xNXEYohgZnxiyU99VLaMZhL_zy2a5IpZDViEfGvZQZUbQuGkIHXW_u_9om_VD2Kg_J47Noyl2H6Q_gvPqkH=w166-h443-nc

Kingimiz houstana gidip 3 sene üst üste sampiyon olup herkesi biat ettirecek.

Doğuşspor Cavs'tan 2 maç alır, REZALET.

Siparişimizi şimdiden verelim. Torunlarıma hatıra olur.

En iyisi New Orleans olur.Hem Davis de ızdıraptan kurtulur.O da Garnett gibi heba olunca 15 yıl sonra "ama xxx Davisten daha iyi oyuncuydu" diye çemkirirler.
Bakınız--Duncan-Garnett-Malone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt